Miralem Pjanic'ten Beşiktaş'ta Geleceği ve Trabzonspor Açıklaması!

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda yükselen form grafikleri ile ilgili olarak basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

23.12.2021-10:25 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-11:16)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta haftalardır devam eden kötü gidişat sonrasında Teknik Direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrılmıştı. Yaşanan ayrılığın ardından teknik direktörlük koltuğu geçici olarak U-19 teknik sorumlusu Önder Karaveli'ye bırakılırken, siyah beyazlılar Önder Hoca yönetiminde oldukça iyi bir grafik çizerek arka arkaya başarılı sonuçlar aldı.

MİRALEM PJANİC'TEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldızı Miralem Pjanic, hakkında tüm merak edilenleri cevaladığı açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bosna Hersekli yıldız futbolcu Miralem Pjanic, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

BİR ŞEYLERİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Kendimi daha iyi hissediyorum. Sakatlıktan beklenenden önce döndüm. Çünkü takımın ihtiyacı vardı. En iyi formumla dönemedim, özgüvenim de artıyor. Hocamızla birlikte bir şeyleri düzeltmeye çalışıyoruz, iyi bir atmosfer var. Takımın özgüveni artmaya başladı.

TAKIMDAN AYRILACAĞI İDDİALARI ÜZERİNE...

Şu an takımım Beşiktaş ve burada kalma konusunda şüphem yok. Harika taraftarı bırakıp gitmeyi düşünmüyorum. Sezon uzun, lig ve kupa maçları var. Kazanmaya çalışacağız.

Beşiktaş Takım

BAŞARILAR İÇİN BURAYA GELDİM

Buraya gelmeden Türk taraftarların coşkusunu biliyorum, büyük stadyumlarda oynadım ama burada özel bir şey var. Başarılar elde etmeye geldim. Sezon uzun, kupa ve lig maçları var. Taraftarın sevgisine karşılık verebiliriz.

SERGEN YALÇIN HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ

Eski teknik direktörümüz Sergen Yalçın çok saygı duyduğumuz bir isim. Yaptıkları tartışılmaz, futbolda böyle ayrılıklar var. Önümüzdeki sürece maç maç bakıyoruz. Özgüvenimiz yerine geliyor. Takım arkadaşlarım da şu anki durumdan mutsuz ama iyi bir takımımız olduğuna inanıyorum. İyi çalışıyoruz, hocamızla ilişkilerimiz iyi. Maç maç düşünüyoruz. Hedefimiz önümüzdeki her maçtan 3 puan almak ve Şubat-Mart ayında geldiğimiz yeri konuşabiliriz.

Sergen Yalçın - Beşiktaş

SEZON SONUNA KADAR BURADAYIM SONRASINI BİLMİYORUM

Sezon sonuna kadar, Haziran’a kadar buradayım. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Bu taraftarın önünde olmaktan dolayı mutluyum. Gelecek ne getirir bilmiyorum, bu sezona odaklandım. Takım arkadaşlarımla bu taraftarın önünde oynamaktan zevk alıyorum.

KENDİMİ 6 NUMARADA DAHA İYİ HİSSEDİYORUM

Önder Karaveli hocamız beni iyi tanıyor. Nereden en iyi performansımı vereceğimi biliyor. 6 numarada oynamayı seviyorum. Organizasyonda aktif rol alıyorum ve daha çok topa dokunuyorum.  6 numarada kendimi daha iyi hissediyorum. İdmanda da özgüvenimizin yerine geliyor, umarım öyle devam eder.

TRABZONSPOR LİGİN EN ORGANİZE TAKIMI

Taktiksel olarak Avrupa’ya göre daha az organize olan bir lig. Ligin lideri Trabzonspor ligin en organize takımı, kusursuz bir futbol oynamıyorlar ama organizeler. Bizimle oynadıkları ve kaybettiğimiz maçta organizasyon eksikliğimiz nedeniyle kaybettik. Bunu gidermeye çalışıyoruz. Organizasyonu iyi yapan ve az gol yiyen takımlar şampiyon oluyorlar.

LİG İÇİN HER ŞEY BİTTİ DİYEMEYİZ

Önümüzde kupa maçı var. Sonrasında Süper Kupa maçı var. Lig için her şey bitti diyemeyiz. Ne yaptığımızı konuşmaktan ziyade puanlar almak durumundayız. Sene uzun, maç maç düşüneceğiz. Hedefimiz Türkiye Kupası ve Süper Kupa’da başarılı olmak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal