Minimalist Ev Dekorasyonu

Minimalist ne demektir? Minimalist ev dekorasyonu nasıl yapılır? Minimalist dekorasyonların kullanım alanlar nelerdir? Sizler de yaşamın kalabalık, boğucu, her an stresli alanlarından sıkıldınız ve kendinize ait bir alanınızın olmasını mı istiyorsunuz?

15.06.2020-17:10 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:08) Minimalist Ev Dekorasyonu
Minimalist ev dekorasyonları tam da sizin isteklerinize göre bir seçim, böylelikle şehrin kirliliğinden, kalabalığından ve stresinden kaçabileceğiniz alanınızdır.
Minimalist Ev Dekorasyonu Nedir?
Minimalist anlam olarak; az ve öz anlamına gelir. Minimalist ev dekorasyonu ise çok eşyanın bulunmadığı sadece gerekli ve kullandığınız eşyaların olduğu sadeliği ve şıklığı evinize yansıttığınız dekorasyon çeşididir. Son yıllar da ev dekorasyonların da da kullanımı fazlasıyla artan minimalist ev dekorasyonu çoğu ünlünün de tercih ettiği bir seçimdir. İhtiyaç duymadığınız ve fazla yer kapladığını düşündüğünüz eşyaları kaldırabilir yerine daha şık ve kullanışlı eşyalarınızla kendinize ait minimalist ortamınızı yaratabilirsiniz.
Minimalist Ev Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
Evinizi minimalist bir yaşama çevirmek istiyorsanız, çok fazla bulunan eşyaları atabilir ya da ikinci el olarak da satabilirsiniz. Oturma odanız da L koltuk ve sadece bir sehpa kullanarak ayrıca doğru renk kombinasyonu yaparak da bu tarzı rahat yakalayabilirsiniz. Minimalist tarzını evinizin her ortamın da yakalamalısınız böylece eviniz tam olarak minimalist ev dekorasyonuna daha çok uyum sağlamış olacak. Dekorasyon ürünlerinizi sınırlayın ve eşit şekil de dağılımlarını gerçekleştirin evinizi şık ve göz alıcı göstercek 3 maddeye dikkat edin
3 Madde şu şekilde;
• Beyaz tonların kullanıldığı her alan geniş olmasıyla birlikte ferahlık da verir.
• Beyaz tonların kullanıldığı minilist evlerde bu tonu tamamlayacak renkler; siyah, gri,toprak renkleri ve ahşap'ın sıcak tonlarıdır.
• Eviniz' de kesinlikle bir bitkiye yer verin, bu bitki ister mutfak ta ister oturma odanız da olsun gereksiz aksesuar kullanımı yerine kullanacağınız bitkiniz size ferahlık verecektir.
Minimalist Dekorasyon Örnekleri
• Köşe koltuk, sade tv ünitesi ve sehpa üçlemesi minimalist ev dekorasyonu için hem ideal hem de uygundur. Kullanabileceğiniz tek bir aksesuarla bunu tamamlayabilirsiniz. Açık renler de kullanabileceğiniz tül perdeleriniz de evinize ışığın kolay girmesini sağlayacak hem de fazla perde kullanım derdinden size kurtararak sade bir ortam oluşturacak.
• Eviniz de kullandığınız aydınlatmalar da önemli olup avize kullanımından kaçınarak led aydınlatmalarınızı evinizin her bölümün de kullanabilirsiniz.
• Avize gibi aydınlatmalardan vaz geçemiyorsanız göz yormayan sade ve bulunduğunuz ortama uygun bir seçim yapmalısınız.
• Ev gereçlerinizden, her bir malzeme için ayrı ayrı ürün almayın hepsini bir arada yapabilecek birçok uygun ürün bulmanız muhtemeldir. Bu hatayı en çok yaptığımız alan ise evimizde fazla vakit geçirdiğimiz alan mutfağımızdır.
• Minimalist bir yaşamı kabul ettiğiniz için desenli her bir malzemeden kaçının, minimalist sadelik ve şıklıktan ibarettir.
• Bunların her bir detayına dikkat ettikten sonra minimalist ev dekorasyonunuzu rahatlıkla gerçekleştirebilir ve nefes alabileceğiniz kedi yaşam alanınızı oluşturabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal