Minik Zübeyde’nin sözleri yürek sızlattı: Kardeşim minik benim ölebilir

Kahramanmaraş depreminin sonrasında arama kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. Enkaz altından sağ çıkarılan 6 yaşındaki Zübeyde’nin ‘’Kardeşim minik benim ölebilir’’ sözleri yürekleri sızlattı.

09.02.2023-10:29 - (Son Güncelleme: 09.02.2023-17:39) Minik Zübeyde’nin sözleri yürek sızlattı: Kardeşim minik benim ölebilir

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremin sonrasında arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Enkaz altında kalan binlerce vatandaş sağ olarak kurtarılırken, bu kişilerden birisi olan 6 yaşındaki Zübeyde’nin ilk sözleri yürekleri dağladı. 6 yaşındaki kızın  ‘’Kardeşim minik benim ölebilir’’ sözleri herkesi duygulandırdı.

Kardeşim minik benim ölebilir

Çok sayıda binanın yerle bir olduğu ve onlarca insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremin ardından ekiplerin hummalı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Zübeyde Deprem

Bu kapsamda Hayrullah Mahallesi'nde çöken apartmanın enkazında İHH ekipleri 6 yaşındaki Zübeyde'ye ulaştı. Küçük kızın durumu hakkında bilgi almak ve onun korkusunu yenmesini sağlamak için ekipler minik Zübeyde ile konuşmaya başladı.

Zübeyde'nin ağzından çıkan "Ama kardeşim minik benim ölebilir." ilk sözü herkesi duygulandırdı. Küçük kız ekipler tarafından kurtarılırken o anlar kameraya yansıdı. (İHA)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal