Minik Ayşenur'un Ölümünde Korkunç İtiraf: Tekme Attım!

Burdur’da 3 yaşındaki Ayşenur’un annesi tarafından yatağında ölü bulunmasının ardından anne ve dayı gözaltına alındı. İşte detaylar...

13.01.2022-11:15 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-11:38) Minik Ayşenur'un Ölümünde Korkunç İtiraf: Tekme Attım!

Geçtiğimiz günlerde yürek burkan bu olay sosyal medyada şok etkisi yaratmıştı. Burdur'da meydana gelen bu korkunç olayda 3 yaşındaki Ayşenur K., sabah annesi Ayşenuru uyandırmak isterken hiç bir tepki göstermemişti. Durumu fark eden anne Kader K.'nın ihbarıyla adrese sevk edilen sağlık ekipleri minik Ayşenur'un yaşamının son bulduğunu belirtti. 

DAYISI SUSMASI İÇİN TEKME ATTIĞINI SÖYLEDİ

Durumun şüpheli bulunması üzerine anne Kader K., ve dayı Hızır Tunç Ç, gözaltına alındı. Dayı Hızır Tunç Ç, emniyette vermiş olduğu ifadesinde, Ayşenur'un gece ses çıkartarak gürültü oluşturduğunu ve bu nedenle tekme attığını itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından anne Kader K., ve dayı Hızır Tunç Ç., şüpheli, anneanne Yüksel K., ise tanık sıfatıyla adliyeye sevk edildi. Dayı, emniyete vermiş olduğu ifadesinde Ayşenur’a tekme attığını söylerken, babaanne ise torunlarının sürekli olarak şiddet gördüğünü ileri sürdü. 

Minik Ayşe

DNA ÖRNEĞİ İSTENDİ

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan anne Kader K., ve Ayşenur'u dövdüğünü itiraf eden dayı Hızır Tunç Ç., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanma kararı verildi. Kader K., ve Ayşenur'un babası olduğunu belirten ve bir süre Kader K., ile dini nikahlı evli kalan Erdi Karadeniz'den DNA örneği istendi. Davada ilginç bir gelişme yaşanarak, anneannenin ikinci eşi olan Erdoğan Kazık'tan da DNA örneği istendi. Nüfus kayıtlarına göre minik Ayşenur'un babası, anneannesinin ikinci eşi olan Erdoğan Kazık olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal