Minibüs kazası ölümle sonuçlandı: 1 ölü, çok sayıda yaralı

Isparta'da yaşanan trafik kazasında, minibüsün yoldan çıkarak bahçeye uçması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.

20.04.2024-16:59 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-17:06) Minibüs kazası ölümle sonuçlandı: 1 ölü, çok sayıda yaralı

Kaza, saat 13.00 sıralarında Isparta-Eğirdir yolu Sevinçbey köyü mevkiinde meydana geldi. M.T.’nin (53) kontrolünü yitirdiği 34 GVZ 987 plakalı minibüs, yoldan çıkarak bir bahçeye uçtu. Minibüste bulunan sürücü M.T. ve yolcular Y.T. (46), S.T. (20), Ç.P.D. (9), M.D. (31), G.D. (29), İ.D. (7), G.H.T.(22) ve Melek Demiraslan yaralandı.

Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerinin ardından Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Melek Demiraslan'ın hayatını kaybettiği belirtildi.


Soruşturma başlatıldı

Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluların tespit edilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Kaza sonrası bölgede yaşayanlar, kazanın hemen ardından olay yerine gelerek yaralılara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. Bölge sakinleri, özellikle kaza yerinin tehlikeli olduğunu ve daha önce de benzer kaza vakalarının yaşandığını ifade etti. Trajik kaza, trafik kurallarına uyulması ve sürücülerin daha dikkatli olması gerektiği konusunda yeniden uyarılara neden oldu. Özellikle yol şartlarının, hava koşullarının ve araçların bakımının düzenli olarak yapılması gerektiği vurgulandı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal