Mini şortlu pozunu paylaşan Zeynep Bastık kendine hayran bıraktı!

Sesinin yanı sıra doğal güzelliğiyle de dikkat çeken Zeynep Bastık sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan şarkıcı mini şortuyla verdiği pozunu paylaşınca herkesi kendine hayran bıraktı. İşte güzel şarkıcının çok konuşulan o pozu...

26.05.2022-22:49 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-22:49) Mini şortlu pozunu paylaşan Zeynep Bastık kendine hayran bıraktı!

Felaket şarkısına yapmış olduğu cover çalışması ile şöhret merdivenleri hızla tırmanan Zeynep Bastık, şarkıcılık yanında oyunculuk kimliği ile de ön plana çıkıyor. Vurulmaz, Yasak Elma gibi çok izlenen diziler ile ekran önüne çıkan Bastık, bazen cesur pozlar vererek de sosyal medyada adından çokça söz ettiriyor.

Zeynep Bastık 'tan mini şort şov!

Ödüllü şarkıcı olan Bastık, geçen haftalarda havuzun içerisinde vermiş olduğu bikinili pozları ile sosyal medyayı resmen salladı. Dubai 'den paylaşmış olduğu o pozu ise yaklaşık olarak tam 160 bin beğeni topladı.

 zeynep bastık

Bu kez de aynada çekmiş olduğu mini şortlu pozlarını sosyal medya hesabından takipçileri paylaştı ve güzel şarkıcının vermiş olduğu o pozuna ise '' Kemiklerin sayılıyor '', '' Eridin gittin '' şeklinde takipçileri tarafından yorumlar geldi.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal