Ebrar Karakurt ayak numarası kaç? Ebrar Karakurt kaç numara ayakkabı giyiyor?

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın "Noluyo Ya" adlı YouTube programına katılarak ikilinin sorduğu sorulara yanıt verdi. Birçok eğlenceli anın yaşandığı programda Ebrar Karakurt'a ayak numarasının kaç olduğu soruldu ve milli voleybolcunun soruya cevap verdiği o an programa damga vurdu. Peki, Ebrar Karakurt ayak numarası kaç? İşte Ebrar Karakurt'un ayak numarası...

26.05.2022-22:43 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-22:43) Ebrar Karakurt ayak numarası kaç? Ebrar Karakurt kaç numara ayakkabı giyiyor?

İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'nın formasını giyen voleybol oyuncusu Ebrar Karakurt, konuk olduğu bir YouTube programında kendisine yöneltilen sorulara verdiği samimi yanıtlarla herkese eğlenceli anlar yaşattı. Programda yöneltilen 'Ayak numarak kaç?' sorusu ardından ise Ebrar Karakurt'un ayak numarasının kaç olduğu, kaç numara ayakkabı giydiği merak edilir oldu.

Noluyo Ya

Ebrar Karakurt ayak numarası kaç?

YouTube'un sevilen kanallarından biri olan Noluyo Ya adlı programa konuk olan Ebrar Karakurt ile eğlenceli anlar yaşayan kanalın sunucuları Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram milli voleybolcuya merak ettiklerini sordu. Programda ise en çok Ebrar Karakurt'un ayak numarası dikkat çekti.

Ceyda Kasabalı, "Ayak numaran kaç?" diye sorunca Ebrar Karakurt "Hazır mısınız?" diyerek ayak numarasının 47 numara olduğunu açıkladı. Bunun üzerine Fırat Albayram'da, "Benim daha büyük, 48!" diyerek espri yaptı.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal