20.01.2022-16:25 (Son Güncelleme:20.01.2022-16:25)


1

Kırmızı Oda'daki oyunculuk performansıyla büyük bir çıkış yakalayan Feyyaz Şerifoğlu, Camdaki Kız'a transfer olmuştu.



2

İlk yayınlandığı fragmandan itibaren büyük bir tepki toplayan Camdaki Kız, yine yayınlanan ilk bölümüyle yükselişe geçti.



3

Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizi, senaryosunun yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.



4

Birbirinden yetenekli oyuncuların bir arada yer aldığı Camdaki Kız'da, yıldızı parlayan oyuncular arasında Feyyaz Şerifoğlu da var.



5

Camdaki Kız'da canlandırdığı Sedat karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu, kariyerinde başarı adımlarını birer birer çıkmayı başardı.



6

Kısa sürede sevilen oyuncular arasında yerini alan Şerifoğlu'na ise birçok projeden üst üste teklif gelmeye devam ediyor.



7

Bir giyim markasının reklam yüzü olması için gönderilen teklifi kabul ettiği iddia edilen ünlü oyuncunun, markanın hem yüzü olacağı hem de reklam müziklerinin de kendisine ait olacağı belirtildi.



8

Bu reklam projesinden ise Feyyaz Şerifoğlu'nun alacağı ücretin 1 milyon TL olacağı iddia edildi. Anlaşmaya vardığı söylenen ünlü oyuncunun Camdaki Kız'a devam edip etmeyeceğine yönelik çıkan iddiaların ise asılsız olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr