20.01.2022-13:59 (Son Güncelleme:19.05.2023-16:30)


1

Yaptığı programlarla adından sık sık söz ettiren başarılı televizyoncu Müge Anlı, hiç ara vermeden Müge Anlı ile Tatlı Sert programına devam ediyor.



2

BİRÇOK OLAYI AYDINLATTI

BİRÇOK OLAYI AYDINLATTI

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın yapan Anlı, Türkiye gündemine oturan birçok konuyu ortaya çıkaran isimlerden.



3

Bu konuların başında Münevver Karabuluk cinayeti ve Aleyna Çakır cinayeti geliyor. Yayınlandıkları dönemde ülkenin gündemine oturan bu iki olayın aydınlanmasın da Müge Anlı ve ekibinin başarısı dikkatleri çekti.



4

SON DÖNEMLERDE HIZLA KİLO KAYBEDİYOR

SON DÖNEMLERDE HIZLA KİLO KAYBEDİYOR

Son dönemlerde hızlı kilo kaybetmesi ile hayranlarının dikkatini çeken Anlı, yemek yemeyi unutuyorum, arkadaşlarım bana zorla yemek yediriyor sözleri ile sosyal medyada gündem olmuştu.



5

SİZİN ŞEKERİNİZ DE ŞEKER Mİ?

SİZİN ŞEKERİNİZ DE ŞEKER Mİ?

Yayına katılan bir kadının şeker hastası olduğunu ve yaptığı bazı şeylerin hastalığı yüzünden olduğunu bahane etmesi üzerine sinirlenen başarılı gazeteci, ‘Sizin şekeriniz de şeker mi? Ben geçen hafta sonu ölçtürdüm, kaç çıktığını size söylesem 'bu kadın nasıl canlı yayına çıkıyor' dersiniz!' itirafı ile hayranlarını korkuttu.



6

MÜGE ANLI ZAYIFLAMA HASTALIĞINA MI YAKALANDI?

MÜGE ANLI ZAYIFLAMA HASTALIĞINA MI YAKALANDI?

Anlı’nın canlı yayında yaptığı itiraftan sonra, ‘Müge Anlı zayıflama hastalığına mı yakalandı?’ haberleri magazin kulislerinde dolaşmaya başladı.



7

Başarılı televizyoncu ve gazeteci Müge Anlı’dan henüz konuya dair net bir cevap gelmezken, hayranları Anlı’ın hastalığını araştırmaya başladı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr