Milyonlarca emekliye müjde! 2.750 TL ödeme hesaplara yatırılıyor

Milyonlarca emekli maaşı alan vatandaşlara bankalardan müjde niteliğinde bir duyuru geldi. Başlatılan kampanya kapsamında emekli vatandaşlara 2.750 TL tutarında bir ödeme yapılıyor. Nasıl mı? İşte emeklilere yapılacak 2.750 TL ödeme detayları..

16.05.2022-23:30 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-23:30) Milyonlarca emekliye müjde! 2.750 TL ödeme hesaplara yatırılıyor

Türkiye genelinde milyonlarca emeklinin her ay düzenli olarak aldıkları maaşlar bankalar için önemli bir kaynaktır. Bu kapsamda, rekabet içine giren bankalar, emekli maaşını bankalarına taşıyan emekli müşterilerine birbirinden cazip kampanyalar sunuyor. Bunlardan en çok ilgi çekeni ise 3 yıl bankada kalma sözü verene 2.750 TL'ye kadar promosyon ödemesi oluyor.

Bankalar, yaptıkları bu promosyon ve kampanyalarla müşteri portföyünü genişletirken emekli vatandaşlar da bankalardan aldıkları söz konusu ödemelerle bütçelerini bir nebze de olsa rahatlatıyor.

Milyonlarca emekliye müjde! 2.750 TL ödeme hesaplara yatırılıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SG) ve bankaların arasında yapılan protokol gereği maaş miktarına göre değişkenlik gösteren promosyonlarda belirlenen ödemeler emekli vatandaşların hesaplarına anında aktarılıyor.

Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Garanti Bankası emekli maaşı promosyon kampanyası

Garanti Bankası'nın resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre 2750 TL kadar emekli promosyon ödemesi yapılıyor. Maaş miktarlarına göre yapılan kampanya kapsamında maaşı 1.500 Tl olan emekli vatandaşlara 1850 TL promosyon ödemesi yapılırken 2500 TL ve üzeri emekli maaşı alan vatandaşlara ise 2.750 TL tutarında bir ödeme gerçekleştiriliyor.

Akbank emekli maaşı promosyon kampanyası

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankaları arasında yer alan Akbank, emekli vatandaşlara farklı avantajla sunuyor. Emekliler için hazırladığı kampanya kasamında bir açıklama yapan banka maaş oranlarına göre yaptığı hesaplamalarda 2750 TL'ye kadar promosyon ödemesi gerçekleştireceğini bildirdi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal