Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 1.233 TL tutarındaki ek zam kesinleşti!

Milyonlarca emekli, maaşlarına yapılacak olan ek zam haberlerini yakından takip ediyordu. Akşam saatlerine gelen bir haberde emeklilerin beklediği 1.233 TL tutarındaki ek zam kesinleştiği bilgisi verildi.

30.04.2022-02:25 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-02:25) Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 1.233 TL tutarındaki ek zam kesinleşti!

2022 yılı Ocak ayında emekli maaşları içim yapılan iyileştirmeler sonrası emeklilerin ev ekonomileri az da olsa rahatladı. Fakat artan pahalılık ve ekonomik gelişmeler maaşların erimesine neden oldu. Hal böyle olunca emekli vatandaşlar, maaşlarına yapılacak olan 2. zam kararını yakından takip etmeye başladı.

"Emekli vatandaşlara yeni zam haberi!"

SGK-SSK ve Bağkur'lu olarak emekli maaşı alan vatandaşların maaşlarına ek olarak 1.233 TL tutarından bir artış sağlanacağı yönünde haber paylaşıldı. Nisan ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde milyonlarca emeklinin maaşlarına eklenecek olan ek zam ile birlikte emeklilerin yüzleri bir nebze de olsa güleceğe benziyor.

1.233 TL tutarındaki ek zam kesinleşti

Maaş zamları bilindiği üzere kamuoyunda en çok yakında takip edilen konuların arasında yer alıyor. BAĞ-KUR ile SSK emeklilerinin maaşlarına yapılması planlanan zam kararları aynı zamanda memur ve memur emeklilerinin de gündeminde yer alıyor.

3600 ek göstergeye ilişkin başlatılan çalışmaların tamamlanması sonrasında maaşlara çok önemli miktarda bir katkı sağlanacağı söyleniyor. Emekli vatandaşların sabırsızlıkla gelmesini beklediği 3600 ek gösterge çalışması bilindiği üzeren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarıyla geçtiğimiz aylarda yeniden gündeme getirilerek çalışmalarına hız verilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal