Milyonlarca emeklinin hesabına anında yatıyor, ödemeleri bugün başladı!

Bu yıl yapılan zamların üzerinden henüz 6 ay bile geçmemişken yüksek enflasyona kurban giden emekli maaşları, emekli vatandaşlar tarafından promosyon araştırmalarına itiyor. Bankalar uyarınca vatandaşlar için kritik kampanyalar düzenleniyor ve söz konusu kampanyalar duyurular ile vatandaşlara açıklanıyor. Bu ek ödemeler bankalar tarafından yapılan SG anlaşması doğrultusunda promosyon olarak ödeniyor.

06.04.2022-10:28 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-10:28) Milyonlarca emeklinin hesabına anında yatıyor, ödemeleri bugün başladı!

Bu bağlamda seçili bankanın müşterisi olan emekli vatandaşlar, emekli maaşlarını çektikleri bankalardan promosyon alabiliyorken bu promosyon ödemeleri için SGK’nın belirlemiş olduğu şartlara tabii olunuyor. Söz konusu ek ödemeler gelir/aylıklarını üç yıl aynı bankadan almayı taahhüt eden emeklilere tanınıyor.

Garanti BBVA uyarınca emekli maaşı alanlara verilen promosyon hakkında bir açıklama yapıldı. Banka tarafından maaşını kendi bankalarına taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emekli vatandaşlara nakit para verileceği ifade edildi. Söz konusu kampanyanın 30 Nisan’a kadar devam edeceği açıklanırken ödeme tutarları şu şekilde belirlendi:

Bin 500 liraya kadar emekli maaşı alanlara bin 650 lira,

Bin 500 2 bin 500 lira arasında emekli maaşı alanlara 2 bin 100 lira,

2 bin 500 lira ve üzerinde maaş alanlara ise 2 bin 500 lira

Milyonlarca emeklinin hesabına anında yatıyor, ödemeleri bugün başladı!

Kampanyanın detayları

Banka tarafından yapılan açıklamada söz konusu kampanyanın detaylarına da yer verildi. Yapılan duyuruda bine yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5 bin 200’ ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca alabilmeniz için, yalnızca nüfus cüzdanınızla size en yakın şubeye gidebileceğiniz belirtildi. Söz konusu açıklamanın devamında birden fazla maaş alan vatandaşların, bu maaşları için promosyon talebinde bulunması halinde maaşların toplamı önemsenerek tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirileceğinin altı çizildi.

Yapılacak promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi”ni imzalamasının ardından, ilk maaşın bankaya yatmasını takiben en geç 3 iş günü içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi. Taahhüt süresi süresince promosyona konu olan maaş için banka değişikliği yapılamayacaktır.

Promosyon ilişkisi iptal edilecek

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamanın ilerleyen bölümlerinde taahhüt süresi içinde vefat haricinde herhangi bir sebeple SGK tarafından gelir/aylık ödememin kesilmesi ya da herhangi bir gerekçeyle gelir/aylığının farklı kuruma taşınması halinde ; veya müşterinin taahhüt süresi dolmadan promosyon taahhüdünü bitirmek istemesi halinde , promosyon ilişkisinin iptal edileceği belirtildi.

Ayrıca bankadan alınan bilgilere göre bankanın yazılı bildirim yapmasına lüzum olmadan kalan taahhüt süresine bakılarak kıstelyevm yöntemiyle ödenen promosyon tutarının geri verileceği belirtildi.

Milyonlarca emeklinin hesabına anında yatıyor, ödemeleri bugün başladı!

Garanti BBVA’dan başka bankaların da promosyon kampanyaları bulunmaktadır. Buna göre promosyon veren bir diğer iki banka olan TEB ve Denizbank’ın kampanyaları şu şekilde:

Teb Bankası

TEB Bankası 3 yıl süresince maaşını bankasından almayı taahhüt edenlere ve en az iki adet otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara 2 bin 750 liraya kadar nakit promosyon ödemesi yapıyor. Yakınlarını getirenlere özel ise her biri için 250 TL, toplamda 2 bin 500 lirayı bulan nakit promosyon daha veriliyor.

Denizbank

Emekli maaşını 3 yıl bankadan alma sözü verenlerin aylık net gelir 1.500 TL altında maaş alanlara 675 TL, 1.500-2.500 TL arasında olanlara 850 TL, 2.500 TL ve üzerindeki maaşlara ise 1.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. Bununla birlikte otomatik fatura talimatı veren vatandaşlara ek 750 TL daha ödeme yapılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal