Milyonlarca emeklinin gözü Kabine Toplantısı'nda: Emekli bayram ikramiyesi bugün belli oluyor!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Toplantıda milyonlarca emeklinin dör gözle beklediği bayram ikramiyesinin miktarının belirleneceği öngörülüyor. Toplantının ardından Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararlarını canlı yayında duyuracak.

12.04.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-09:13) Milyonlarca emeklinin gözü Kabine Toplantısı'nda: Emekli bayram ikramiyesi bugün belli oluyor!

Bugün gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında emekli bayram ikramiyelerine yapılacak artışında açıklaması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. 

Kabine toplantısı, Ankara'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Toplantıda Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ile ekonomiye dair gelişmeler masaya yatırılacak. Toplantının ardından milyonlarca emeklinin merak ettiği konu da yanıt bulacak. Başkan Erdoğan'ın toplantının ardından alınan kararları canlı yayında duyurması bekleniyor.

1500 liraya yükselmesi bekleniyor

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri saldırılarının değerlendirileceği toplantıda, emeklilerin bayram ikramiyesine yapılacak artışın da açıklanması bekleniyor.

Bayram İkramiyesi

Yıl sonu enflasyon rakamları oranında artış yapılması, 1100 lira olan ikramiye tutarının 1500 liraya yükselmesi bekleniyor.

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği, Kabine toplantısı kararları için gözler Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a çevrildi. Beştepe'de gerçekleştirilecek olan toplantıda koronavirüs salgınıyla ilgili vaka sayıları, aşılama çalışmaları, yerli aşı Tukovac'ın etkileri ve salgın önlemlerine ilişkin yeni kararların da açıklanması öngörülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal