Milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haber geldi: 2 bin 750 TL ödeme yapıldı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

2 banka tarafınsan emekliye müjde geldi. 2 bin 750 TL ödeme verilecek. O bankalardan emekliye ödemeler yapılacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

26.04.2022-10:00 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-10:00) Milyonlarca emeklinin beklediği müjdeli haber geldi: 2 bin 750 TL ödeme yapıldı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Ramazan ayının sonuna doğru yaklaşırken vatandaşın ve emeklinin bayram telaşı başladı. Bayram telaşı beraberinde geçim kaygısı da getirdi. Dar gelirliler ve emeklilerin geçim sıkıntısı yaşadığı şu günlerde bankaların yaptıkları promosyon ödemeleri kısa süreli de olsa zor durumda kalan vatandaşın rahat bir nefes almasını sağlıyor. 

2.750 TL'ye varan promosyon ödenek!

Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası ve QNB Finans bankasından açıklama geldi. Bankalardan yapılan açıklamalara göre maaşını bu bankalardan birine taşıyan emeklilere 2.750 TL'ye varan promosyon ödemesi yapılacak.

Emekliye Müjdeli Haber!

Yapı Kredi Emekli Promosyon Ücretleri

Yapı Kredi Bankasından yapılan açıklamada 3 yıllık bir anlaşma ile emekli aylığını taşıyan vatandaşlara belirli tutarlarda promosyon ödeneceği belirtildi. Yapı Kredi Bankasının belirli emekli ücretlerine göre ayarladığı promosyon ödemelerinde tutarlarda açıklandı. Emekli aylığı 1.500 TL'den az olan emekliler için promosyon ödemesi 1.650 TL olarak ifade edildi. 1.500 ile 2.500 TL ( 2.500 TL dahil değil ) arasında maaş alanlar için ödenecek olan tutarın 2.100 TL olduğu açıklandı. Son grupta yer alan emeklilerde 2.500 TL promosyon ödemesi alacaktır.  

Finansbank Emekli Promosyon Ücretleri

QNB Finansbank'tan yapılan açıklamada ise emekli vatandaşlara ödenecek olan promosyon tutarları da açıklandı. Maaşını yeni taşıyanlar için verilmesi planlanan promosyon ücret tutarları için 3 yıllık onay verilmesinin gerektiği ifade edildi. Emekli aylığı 1.500 TL'ye kadar olan emekliler için promosyon tutarının 1.850 TL olduğu ifade edildi. 1.500 TL ile 2.499 TL arasında olan emekliler için promosyon ödemesinin 2.300 TL olduğu açıklandı. Emekli aylığı 2.500 TL ve üzerinde olan emekliler için ödenmesi kararlaştırılan tutarın 2.750 TL olduğu belirtildi.

Emekliye Müjdeli Haber!

Kampanya katılım şartları nelerdir?

Söz konusu emekli promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen emeklilerin maaşlarını bu bankalardan birine taşıması gerekiyor. Hem Yapı Kredi Bankası hem de QNB Finansbank'ın aynı şekilde taşıma imkanı sunduğu internet sitelerinden yer aldı. Bankaların internet sitelerinden, mobil bankacılık üzerinden, telefon bankacılığı yada şubelerden kolaylıkla yapılabileceği ifade edildi.

3 yıllığına maaşını taşıyan emeklilerin promosyon ödemeleri kısa sürede gerçekleşiyor. 3 iş günü gibi bir sürede yapılan promosyon ödemelerinden sonra geçerli olan bankada kalma süresi de 3 yıldır. Herhangi bir durumda Yapı Kredi Bankası yada QNB Finansbank ödedikleri promosyon tutarlarının iptali ve değişimi gibi haklarının saklı olduğu vurgulandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal