Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, partinin Seçim Beyannamesi’ni açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart'ta gerçekleşecek olan 2024 Yerel Seçimleri için "Türk ve Türkiye Yüzyılında Üretken Belediyecilik" adlı seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaştı. Beyannamenin ayrıntıları, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz tarafından açıklanarak, partinin yerel seçim stratejileri ve vaatleri ortaya kondu.

05.02.2024-16:03 - (Son Güncelleme: 05.02.2024-16:03) Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, partinin Seçim Beyannamesi’ni açıkladı

MHP'nin seçim beyannamesi, Türk milletinin ve ülkenin geleceği için planlanan projeleri ve belediyecilik anlayışını içeriyor. Parti, muhalefet belediyelerini eleştirerek, "Milli güvenliğimiz için tehdit boyutuna varan icraatlar gerçekleştirdiler" ifadelerini kullanarak dikkat çekiyor. Seçim beyannamesiyle MHP'nin yerel yönetim anlayışı ve hedefleri ortaya konmuş oldu.

Durmaz’ın açıklaması

Sadir Durmaz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemiz 31 Mart 2024 tarihinde, doğuracağı sonuçlar itibariyle çok önemli bir seçime gidecektir. İçerisinde bulunduğumuz siyasi atmosfer, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kurumsallaşma ve uyum süreci, başta ekonomi ve güvenlik meseleleri olmak üzere ülkemizin bekasına yönelik devam eden iç ve dış tehditler, geçtiğimiz genel seçimlerin olduğu gibi yaklaşan yerel seçimlerin de önemini artırmaktadır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bu durumun ziyadesiyle farkındayız ve çalışmalarımızı da bu hassasiyetle gerçekleştirmekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, yarım asrı devirdiği siyasi tarihinde, siyasetinin merkezine her daim milletimizin ali menfaatlerini koymuştur. Geçmişten bugüne, "Dik baş, tok karın, mutlu yarın" düşüncemizle yol yürüdük. Halka hizmetin, Hakk'a hizmet olduğu inancından hareketle çalışmalarımızı sürdürdük. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin yıllar önce ortaya koyduğu "Lider Ülke Türkiye" vizyonu doğrultusunda, "Önce Ülkem ve Milletim" anlayışıyla bugünlere geldik. Bugün de; sağlam temeller üzerinde yükselen bir istikbal tahayyülüyle yola çıktık, memleketimizi "Diyar Diyar Anadolu" temasıyla karış karış geziyor, milletimizle buluşuyoruz.”


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal