Milli Takım son maçına çıkıyor: Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman ve hangi kanalda? Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi kim?

UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup son maçında Türkiye deplasmanda Faroe Adaları ile kozlarını paylaşacak. Peki Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman ve hangi kanalda? Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi kim? İşte karşılaşmanın merak edilenleri...

25.09.2022-15:23 - (Son Güncelleme: 25.09.2022-15:23) Milli Takım son maçına çıkıyor: Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman ve hangi kanalda? Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi kim?

Lüksemburg beraberliği ile UEFA Uluslar Ligi’nde B Ligi’ne yükselmeyi garantileyen A Milli Futbol Takımımız, gruptaki son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşı karşıya gelecek. Grupta 13 puanla zirvede yer alan Ay Yıldızlılar, EURO 2024’e doğrudan katılma ihtimalini canlı tutmak için Faroe Adaları deplasmanında mutlak galibiyet hedefliyor. Milliler aynı zamanda Lüksemburg karşısında alınan beraberlik sebebiyle üzerindeki eleştiri oklarını dağıtmayı hedefliyor. Peki Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman ve hangi kanalda? Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi kim?

Faroe Adaları Türkiye maçı ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi C Ligi 1. Grup son maçında Türkiye deplasmanda Faroe Adaları ile bugün TSİ 21.45’te Faroe Adaları’nın başkenti Torshavn’da bulunan Torsvollur Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu karşılaşma canlı ve şifresiz olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. 

Faroe Adaları Türkiye

Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi kim?

Faroe Adaları Türkiye maçı hakemi Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Serhiy Boiko olacak.

Faroe Adaları Türkiye muhtemel ilk 11’ler

Faroe Adaları: NIELSEN, DAVIDSEN, ASKHAM, SÖRENSEN, VATNHAMAR, JOENSEN, BJARTALID, ANDREASEN, EDMUNDSSON, KLAEMINT, MEINHARD

TÜRKİYE:  ALTAY, ZEKİ, OZAN, KAAN, FERDİ, İRFAN CAN, ORKUN, YUNUS, HALİL, KEREM, SERDAR

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal