Milli Savunma Bakanlığı'nı çocuk sesleri şenlendirdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberinde olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle şehit ve gazi çocukları ile beraber bir araya geldi.

23.04.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-13:27)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle 18 şehit ve gazi çocuğa Milli Savunma Bakanlığına davet edildiler. Şehit ve gazi çocuklarıyla beraber olan Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu ile birlikte bir araya gelinen bu görüşmede oldukça keyifli zamanlar yaşandı. Çocuklarla yakın bir şekilde ilgilenen Bakan Akar ve Komutanlar, çocuklarla tek tek ilgilenip sohbet ettiler. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada çocuklara adanmış olan sadece ilk ve tek bayram olduğunu vurgulayan Akar, ''23 Nisan, çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz önemin en güzel göstergesidir'' şeklinde konuştu. 


Bakan Akar çocuklarla birlikte keyifli vakit geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkenin birliği, bütünlüğü ile beraber milletin rahatı ve huzuru için çalıştığını belirten Akar, ''Biz şimdi burada otururken bile hudutlarımızda, havada, karada, denizde asker ağabeyleriniz nöbette ve görevlerinin başında'' diye söyledi. Şehit ve gazilerin tüm milletin başının tacı olduğunu dile getiren Akar, ''Onların hatırası çok büyük. Onların da emaneti olan sizler, bizler için çok değerlisini. Biz büyük bir aileyiz. Sizlerin rahat, huzur içinde okumanız, meslek sahibi olabilmeniz, hayatta başarılı olabilmeniz için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Sizden de bizim beklentimiz o kahraman babalarınıza yakışır şekilde çalışmanız ve başarılı olmanız'' dedi. Çocukların bu ziyaret esnasında yapmış olduğu resimleri tek tek inceleyen Bakan Akar onların çizimlerine yardımda bulundu. Samimi diyalogların da geçmiş olduğu ziyaret sırasında Bakan Akar, çocuklara derslerine çok çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Görüşmenin ardından çocuklara hediyeler veren Akar ve Komutanlar onlarla günün anlam ve önemine özel hatıra fotoğrafı çektirdi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal