Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki komutanlar sınır bölgesine gitti!

Pençe Kilit Operasyonu’nda, teröristlerin hain saldırısı sonucu 3 asker şehit oldu. Bölgedeki operasyonların devam ettiği gelen bilgiler arasında. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki komutanlar sınır bölgesine gittiği bilgisi verildi.

24.05.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-14:33)

Pençe Kilit Operasyonu’nda, teröristlerin hain saldırısı sonucu 3 asker şehit oldu. Bölgedeki operasyonların devam ettiği gelen bilgiler arasında. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Orgeneral Musa Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile sınır hattına gittiği öğrenildi.

3 asker şehit, 4 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada, Pençe Kilit operasyonunda çıkan çatışmada, 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

Olumsuz hava şartlarına rağmen

Olumsuz hava şartlarına rağmen

Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, bölgede operasyonlar, olumsuz hava şartlarına rağmen karadan ve havadan devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Akar da beraberinde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Avsever ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile sınır hattına gidiyor.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal