Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: 23 Bin 364 Kişiyi TSK'dan İhraç Ettik

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, FETÖ ile mücadele kapsamında bugüne kadar toplam 23 bin 364 kişinin TSK'dan ihraç edildiğini belirtti.

13.07.2021-17:06 - (Son Güncelleme: 13.07.2021-17:19)

Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, İstanbul'da 5'inci Uluslararası 15 Temmuz Sempozyumu'na teşrif etti. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz Sempozyumu da konuşma yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele konusuna değindi.

FETÖ'nün, Türkiye'nin yüz yüze kaldığı en önemli sorunlardan biri olduğunu vurgulayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kutsal değer ve referanslarla devlete sirayet eden FETÖ'nün demokrasiye karşı tarihte görülmemiş bir ihanete kalkıştığını belirtti.

CUMHURBAŞKANI LİDERLİĞİNDE VERİLEN MÜCADELE

Tarihteki zorlukları aşan asil milletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki tek vücut olarak destansı bir mücadele verdiğini belirten Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ''Milletimiz bu kahramanlığıyla egemenliğin kayıtsız şartsız kendisine ait olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Halkımızın verdiği bu mücadele, Türkiye ve dünya demokrasi tarihinde gerçekten önemli bir milattır.'' diye konuştu.

23 BİN 364 KİŞİ İHRAÇ EDİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içerinde sürdürülen çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bugüne kadar TSK içindeki 23 bin 364 kişinin ihraç edildiğini belirtti.

ŞANLI TSK FORMASINI, HİÇBİR HAİNİN TAŞIMASINA MÜSAADE ETMEDİK

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ihraç edilenlere dair, ''FETÖ ile mücadele kapsamında bugüne kadar toplam 23 bin 364 kişi, TSK'dan çıkarılmıştır, ihraç edilmiştir. Elde edilen yeni bilgi, belge ve verilerle bir bütün halinde mücadeleye devam edilmekte, bu kararlı mücadeleyle nereye varılacaksa oraya kadar gidileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Şanşlı TSK formasını hiçbir hainin taşımasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz de... Bundan da herkes emin olsun.''

TSK İLE MİLLETİMİZ ARASINDA SIKINTI OLSAYDI, BU BAŞKA BİR PROBLEM GETİRECEKTİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

''Eğer herhangi bir şekilde bu FETÖ'cü teröristlerin yaptıkları hain darbe girişiminden sonra TSK ile milletimiz arasında bir sıkıntı olsaydı bu başka bir problem getirecekti. Fakat milletimiz, ferasetiyle bunu görmüş ve buna göre davranmıştır.

TSK TEMİZLENDİKÇE DAHA DA GÜÇLENMEKTE

TSK, kendisini zayıflatmayı ve yıpratmayı amaç edinen hain, alçak FETÖ mensuplarından temizlendikçe çok daha güçlenmekte, görevlerini yerine getirmektedir.''


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal