Milli Piyango 19 Mayıs çekilişi büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişi ödülü vatandaşlar tarafından merak edilerek, araştırılmaya başlandı. Gündemde yer alan Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişindeki büyük ikramiye ne kadar? Vatandaşların merakla beklediği çekilişin detayları sayfamızda yer almaktadır.

02.05.2022-02:21 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-02:21) Milli Piyango 19 Mayıs çekilişi büyük ikramiye ne kadar?

Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişi ödülü vatandaşlar tarafından merak edilerek, araştırılmaya başlandı. Büyük ikramiyenin 4 Milyon TL olduğu çekilişin kazananı olmak için, tüm vatandaşlar bilet alarak şanslarını deniyorlar.

Milli Piyango

Milli Piyango 19 Mayıs özel çekilişindeki büyük ikramiye ne kadar?

Büyük ikramiyenin kime çıkacağını tüm vatandaşlar merak etmektedir. 4 Milyon olan ikramiyeyi sadece 1 kişi kazanabilecek. O şanslı kişinin sahibi olmak isteyen çoğu vatandaş bilet alarak çekilişe dahil oldu. Yapılacak olan 2. kategoride ise 10 kişi 1 milyon TL kazanacak. Büyük ikramiye satılmış olan biletlerden birisine çıkıncaya kadar, çekiliş tekrar çekilmeye devam edecek. 

Bilet fiyatları vatandaşlara şu şekilde sunuldu. Tam bilet 30 TL, yarım bilet 15 TL, çeyrek bilet ise 7,5 TL olarak satışa sunulmuş oldu. Oyun seven vatandaşlar bilet sahibi olmak için, gezici bayiler veya sabit bayilerden bilet almaya bakarken, biryandan da www. millipiyangoonline .com sitesinden de dijital bilet alabilecekler.

bilet

Sisal Şans tarafından 19 Mayıs Perşembe günü, saat 17.30’da çekilecek olan çekiliş, www. millipiyangoonline. com sitesinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı şekilde paylaşılacak. Her yapılan çekilişte olduğu gibi sonuçlara www. millipiyangoonline. com adresinden sonuçlarına bakabileceksiniz.

Biletler 3 şekilde satılmaktadır. Çekilişi kazanan kişi eğer tam bilet almışsa ikramiyenin tümünü alacaktır. Eğer yarım bilet almışsa ve ikramiye o bilete çıkmışsa ödülün yarısını alacak, eğer kazanan kişi çeyrek bilet almış ve şanslı kişi olmuşsa, büyük ikramiyenin çeyreğini kazanmış olacaktır. 

büyük ikramiye

Ayrıca Milli Piyango'da 2 tane özel kategoriye yer verilmektedir. Amorti son kazanan kategori olarak sayılmaktadır. 1.'si 0-4 arasında, 2.'si ise 5-9 arasında olmak üzere 2 numara çekilmektedir. Biletin son basamağında bu iki numaralardan biri çıkarsa, biletiniz amorti ikramiyesini kazanmış olur.Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapısı ile noter huzurunda gerçekleştirilmekte ve canlı olarak yayınlanmaktadır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal