Bayramda 2022 İzban bedava mı ? 2-3-4 Mayıs 2022 İzban ücretsiz mi olacak ?

Sonunda Ramazan Bayramı geldi. Tüm vatandaşlarımız ailesiyle bir arada vakit geçirmeyi, aynı sofralarda uzun uzun oturup sohbetler yapmayı uzun zamandan beri hasretle beklemekteydi. Bayram tatilinde vatandaşlar yol durumlarını merak ederken, İzban'ı kullanacak olan kişiler, bayram tatili süresince ücretli mi ücretsiz mi olacağını araştırmaya başlamış durumda. Bayram süresince İzban ücretsiz olacak mı? Herkesin merak etmiş olduğu konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

02.05.2022-01:45 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-01:45) Bayramda 2022 İzban bedava mı ? 2-3-4 Mayıs 2022 İzban ücretsiz mi olacak ?

Sonunda Ramazan Bayramı geldi. Tüm vatandaşlarımız ailesiyle bir arada vakit geçirmeyi, aynı sofralarda uzun uzun oturup sohbetler yapmayı uzun zamandan beri hasretle beklemekteydi. Bayram tatilinde vatandaşlar yol durumlarını merak ederken, İzban'ı kullanacak olan kişiler, bayram tatili süresince ücretli mi ücretsiz mi olacağını araştırmaya başlamış durumda. 

İzmir İzban

İzmir'de bayram boyunca izban ücretsiz mi olacak?

Sabırsızlıkla beklenen şeker bayramının gelmesiyle, vatandaşlar yollar hakkında ki detayları merak etmekteydi. Bu konuların içinde yer alan bir konuda izban'ı kullanacak olan kişilerin, İzban'ı ücretsiz mi ücretli mi kullanacak oluşlarıydı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından gelen açıklamayla, 2022 Ramazan Bayramı içerisinde İzban tüm vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet sunacak. 2 Mayıs sabahından başlayarak, 4 Mayıs günü akşamına kadar bu ücretsiz kullanımdan istedikleri zaman yararlanabilecekler.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

İzmir'de yaşayan vatandaşlar içinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden gelen haberle, vatandaşların yüzünü güldürmüş oldu. Bayram süresince Belediyeye bağlı olan, ESHOT, İZULAŞ, Metro, Tramvay ve İZDENİZ ile TCDD-Büyükşehir ortaklığıyla işletilen İZBAN, Ramazan Bayramı süresince herkese bedava olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yer alan karara göre İzban, Ramazan Bayramı tatilince tüm vatandaşlarımıza "bedava" olacak şekilde hizmet sunacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal