Milli maç ne zaman ve hangi kanalda? Türkiye Hırvatistan maçı nerede, hangi statta?

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Ay Yıldızlı ekip grubun en güçlü takımını yenerek liderliğini sürdürmek istiyor. Peki Milli maç ne zaman ve hangi kanalda? Türkiye Hırvatistan maçı nerede, hangi statta? İşte detaylar...

27.03.2023-18:07 - (Son Güncelleme: 27.03.2023-18:07)

024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) macerasına 2-1’lik Ermenistan galibiyetiyle başlayan Türkiye, D Grubu’ndaki ikinci maçında grubun favorisi olarak gösterilen Hırvatistan’ı konuk edecek. A Milli Takım, Dünya Kupası’nda bronz madalya kazanan Hırvatistan karşısında galip gelerek 2’de 2 yapmak ve liderliğini perçinlemek istiyor. Peki Milli maç ne zaman ve hangi kanalda? Türkiye Hırvatistan maçı nerede, hangi statta?

Milli maç ne zaman ve hangi kanalda?

EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Türkiye ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. 28 Mart 2023 Salı günü saat 21.45’te başlayacak zorlu karşılaşma TRT 1’den canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Türkiye Hırvatistan maçı nerede, hangi statta?

Türkiye Hırvatistan maçı yarın Bursa Timsah Arena’da oynanacak.

Türkiye Hırvatistan maçı hakemi kim?

Türkiye Hırvatistan maçının hakemi İsveçli  Andreas Ekberg olacak. Mücadelede Ekberg'in yardımcılıklarını Fredrik Klyver ve Niklas Nyberg üstlenecek. Maçın dördüncü hakemliğini ise Granit Maqedonci yapacak.

Türkiye - Hırvatistan muhtemel ilk 11’ler:

Türkiye: Mert, Merih, Çağlar, Orkun, Kerem, Hakan, Onur, Ozan, Enes, Cengiz, Ferdi.

Hırvatistan: Livakovic; Juranovic, Sutalo, Gvardiol, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Kramaric, Livaja, Perisic.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal