07.01.2022-13:29 (Son Güncelleme:07.01.2022-13:29)


1

Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.



2

Trabzonspor, bu sezon Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi eserken uzunca bir süredir liderlik koltuğunda oturuyor ve şampiyonluğun bir numaralı adayı olarak gösteriliyor.



3

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da forma giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, ülkemizde Medipol Başakşehir forması giydiği dönemde teknik direktörlüğünü yapan Abdullah Avcı hakkında vermiş olduğu bir röportajda övgü dolu sözler söyledi.



4

Cengiz Ünder : Futbolu Abdullah Avcı'dan öğrendim. Taktik bilgisi çok yüksek bir hoca. Avrupa'da da bunları gördüğüm için biliyorum. Çok üst düzey bir analiz sistemi var, rakibin en etkili oyuncularını durdurabiliyor. Beni çok genç yaşta Süper Lig'de oynattı. Ondan sonra Roma'ya gittim. Benim için çok değerli bir hoca.



5

Cengiz Ünder, Altınordu alt yapısında yetişmesinin ardından 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'e transfer olmuştu. Turuncu lacivertli forma ile 43 karşılaşmada forma giyerken bu karşılaşmalarda 9 gol ve 7 asistlik bir katkı sağlamıştı.



6

Ardından 2017-2018 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'e 14.25 milyon euroluk bonservis ücreti ile transfer olmuştu. Leicester forması giydiği dönemde kiralık olarak Roma ve Marsilya formalarını giymişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR