07.01.2022-12:45 (Son Güncelleme:07.01.2022-13:01)


1

Süper Lig takımlarından Kaysersipor, İtalya Serie A takımlarından Hellas Verona formasını terleten stoper futbolcu Mert Çetin ile anlaştı.



2

Kadrosuna son olarak Karagümrük takımından Bertolacci ile transferde sesini duyuran Anadolu çok bomba bir transfere imza attı. Son gelen bilgilere göre Kayserispor, Hellas Verona formasını giyen Mert Çetin ile anlaşmaya vardı.



3

Transferin hareketli takımlarından birisi olarak göze çarpan Kayserispor, Hellas Verona formasını terleten Mert Çetin ile transferde anlaşmaya vardı. Anadolu ekibinin yıldız defans oyuncusu ile söz kestiği öğrenildi.



4

İtalya'nın Serie A takımlarından Hellas Verona takımı ile sezon sonuna kadar sözleşmesi olan 25 yaşındaki stoper futbolcu önümüzdeki günlerde Kayseri'ye gelerek sözleşmeye imza atacak.



5

25 yaşındaki futbolcu, Gençlerbirliği altyapısında başladığı kariyerinde Hacettepe'nin yolunu tuttu. Ardından Hacettepe'den tekrar Gençlerbirliği'ne dönen futbolcu, Gençlerbirliği takımından İtalya takımı Roma'ya transfer oldu.



6

Roma'dan, Hellas Verona'ya transfer olan futbolcu son olarak Hellas Verona formasını terletmektedir. Futbolcunun en kısa sürede Kayserispor ile anlaşmaya varılacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR