Milli Emlak’tan fırsat geldi! Damacana su bile bu arsaların fiyatından daha pahalı

Milli Emlak tarafından yeni yatırımlık arsa fırsatları duyuruldu. İzmir’in Tire ilçesinde arsa satın almak isteyen vatandaşlar 25 Nisan’a alarmlarını kurdu.

25.03.2024-17:53 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-17:56) Milli Emlak’tan fırsat geldi! Damacana su bile bu arsaların fiyatından daha pahalı

Milli Emlak tarafından bu defa fırsat İzmir’de arsa sahibi olmak isteyenler için duyuruldu. İzmir'in Tire ilçesindeki arsaları uygun fiyatlarla satışa çıkartan Milli Emlak, 25 Nisan 2024 tarihinden itibaren bu arsaların satışı için ihalelerin gerçekleşeceğini paylaştı. Milli Emlak resmi internet sayfası üzerinden duyurulan fırsatlar kapsamında İzmir’de, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kaçmaz nitelikteki arsa satışa çıkartılacak. 987,27 metrekare olan bu arsa için ihale talepleri 25 Nisan tarihinde toplanmaya başlayacak. Sizler de yatırımlık arsa sahibi olmak istiyorsanız; kesinlikle bu fırsatı değerlendirmeyi unutmayın!

Milli Emlak’tan fırsat geldi! Damacana su bile bu arsaların fiyatından daha pahalı 

987,27 metrekarelik arsa satışa çıkartılacak

Milli Emlak tarafından zaman zaman birçok ilin farklı ilçelerinde fırsat niteliğindeki taşınmazlar satışa çıkartılıyor. Bu defa yeni taşınmaz fırsatı İzmir’in Tire ilçesinden duyuruldu. İzmir’de arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar; 987,27 metrekarelik arsanın ihalesine katılım sağlayabilecekler. İmar durumu olmayan arsa için ihale tarihi ise 25 Nisan 2024 tarihi olarak belirlendi.

İzmir'de arsam olsun diyorsanız satışa söz konusu olan 987,27 metrekarelik arsa için 25 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek olan ihaleyi kaçırmamalısınız. İzmir Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğü resmi web sitesini takip ederek, Tire ilçesinde satışa çıkartılacak olan 987,27 metrekarelik arsa için istenilen teminat bedelini yatırma şartı da mevcut. Teminat bedelini yatırmayan vatandaşlar, 25 Nisan'da gerçekleşecek olan ihaleye katılım sağlayamayacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal