Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Okulların Açılacağını Duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, kabine toplantısından sonra önemli açıklamalar yaptı.

31.05.2021-20:56 - (Son Güncelleme: 31.05.2021-22:48) Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Okulların Açılacağını Duyurdu!

1 Haziran sonrası alınacak kararlar dolayısıyla bugün Kabine toplantısı gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da milyonların merakla beklediği kabine toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Bakan Selçuk, ‘Yarın itibariyle ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz’ ifadelerini kullandı.

1 Haziran sonrası alınacak kararlar dolayısıyla bugün Kabine toplantısı gerçekleşti. Bilim Kurulu’nun tavsiye kararları ile yeni yol haritası çizildi. Milyonların merakla beklediği kritik kabine toplantısı sonrası açıklamalar yapıldı. Kademeli normalleşmenin bitmesinin ardından uygulanacak yeni kararlarlar açıklandı. 1 Haziran’dan itibaren uygulanacak kısıtlamalar duyuruldu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından sonra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da açıklama yaptı. 

‘YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLIYORUZ’

Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, ‘Yarın itibariyle ilkokul öğrencilerimiz, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz’ ifadelerini kullandı. 


Türkiye genelinde öğrenciler, 2020-2021 eğitim öğretim yılı karnelerini 18 Haziran'da alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal