Milli ara ne zaman bitiyor, kaç gün sürecek? Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak?

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle ara verildi. Verilen arada A Milli Takım, EURO 2024 karşılaşmalarına çıkacak. Futbol severler ise milli aranın ne zaman biteceğini öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Milli ara ne zaman bitiyor, kaç gün sürecek? Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak? İşte Süper Lig’in devam edeceği tarih...

21.03.2023-16:40 - (Son Güncelleme: 21.03.2023-16:40) Milli ara ne zaman bitiyor, kaç gün sürecek? Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak?

Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta maçlarının tamamlanmasıyla beraber A Milli Takım’ın EURO 2024 maçları nedeniyle milli araya girildi. Milli arada Ermenistan ve Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız, her iki karşılaşmadan da galip ayrılarak grubuna iyi bir giriş yapmayı amaçlıyor. Futbol severler ise milli aranın sona ereceği tarihi öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Peki Milli ara ne zaman bitiyor, kaç gün sürecek? Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak?

Milli ara ne zaman bitiyor, kaç gün sürecek?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri’nde D Grubu’nda önce Ermenistan ile deplasmanda karşılaşacak. Milliler ikinci maçında ise Hırvatistan’ı Bursa’da ağırlayacak. Her iki karşılaşmanın da tarihi şu şekilde:

Ermenistan - Türkiye: 25 Mart Cumartesi saat 20.00 Vazgen Sargsyan Rapublican Stadyumu

Türkiye - Hırvatistan: 28 Mart Salı saat 21.45 Bursa Timsah Arena

Milli Ara

Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak? 

Öte yandan 20 Mart’ta başlayan milli ara 28 Mart’ta oynanacak Türkiye Hırvatistan maçıyla beraber sona erecek. Süper Lig 27. hafta maçlarının ise 31 Mart ile 2 Nisan arasında oynanması bekleniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal