Milletin Sesi Mitingi nedir, ne zaman başlıyor? Milletin Sesi miting tarihleri

CHP tarafından erken seçim talebiyle düzenlenen 'Milletin Sesi Mitingi' ilki 4 Aralık tarihinde Mersin'de gerçekleşmişti. CHP, ikinci miting için çalışmalarını neredeyse tamamlarken vatandaşlar Milletin Sesi Mitingi'nin tarihlerini ve nerelerde yapılacağını sorgulamaya başladı.

22.04.2022-22:58 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-22:58) Milletin Sesi Mitingi nedir, ne zaman başlıyor? Milletin Sesi miting tarihleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 4 Aralık 2021 tarihinde Mersin'de bir miting düzenledi. Sloganı 'Milletin Sesi' olan mitingin amacı erken seçim talepler doğrultusunda gerçekleşiyor. Milletin Sesi Mitingi, ilk olarak Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'na yakın bir alanda düzenlendi. Çok fazla katılımın sağlandığı mitingde erken seçim sloganları atıldı.

Geçen yılın sonlarına doğru hazırlıkları tamamlanan miting, CHP genel merkezi tarafından yapılan bir açıklamayla kamuoyuna duyuruldu. Yapılan duyuruda ise gerçekleştirilecek olan mitinglerin mevcut iktidarı erken seçime zorlamak olacağı belirtildi.

Milletin Sesi Mitingi nedir, ne zaman başlıyor

Milletin Sesi Mitingi nedir, ne zaman başlıyor?

Mersin mitingi sonrasında bölgesel mitinglerin planlamasına geçen CHP, bu mitinglere devam edeceğini açıkladı. CHP genel merkezinin bundan 10 gün kadar önce Bursa il başkanlığı ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve ilde bir miting düzenleneceğini bildirdi. Genel merkezden gelen talep sonrasında ise il başkanlığındaki milletvekilleri, başkan ve ilçe başkanları gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında mitingin 21 Mayıs Cumartesi günü saat 17:00'de yapılmasına karar verdi.

Milletin Sesi Mitingi nedir, ne zaman başlıyor

Bursa'da yapılması planlanan mitingde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası erken seçim ile birlikte güncel başlıklarla ilgili önemli mesajlar vereceği bildirildi. Vatandaşların sorunları içinde ayrı bir parantezin açılacağı mitingin Merinos'da ya da Gökdere kent meydanında yapılması düşünülüyor.

Diğer taraftan, CHP genel merkezinde edinilen bilgilere göre 'Milletin Sesi Mitingi'nin her ay bir şehirde yapılması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal