Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 23 Nisan Cumartesi hava durumu

Meteorolojiden yarına dair hava durumu tahminleri geldi. Peki, yarın hava nasıl olacak? 23 Nisan’da hava durumunun nasıl olacağı büyük bir kesim tarafından merak ediliyor. İşte 23 Nisan Cumartesi günü hava durumu tahminleri...

22.04.2022-22:51 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-22:51) Yarın hava nasıl olacak? Hava durumu tahminleri 23 Nisan Cumartesi hava durumu

 

Yarın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ülke genelince büyük coşku ve heyecanla kutlanacak olan 23 Nisan’da hava durumunun da nasıl olacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok vatandaş ‘yarın hava nasıl olacak, 23 Nisan hava durumu’ gibi sorulara yanıt arıyor. İşte, meteorolojiden gelen 23 Nisan’a dair hava durumu tahminleri...

23 Nisan hava durumu tahminleri

Yarın hava durumu nasıl olacak

Marmara Bölgesi

23 Nisan Marmara Bölgesi'nde hava parçalı, yer yer çok bulutlu geçecek. Gece saatlerinde Trakya ve Çanakkale çevrelerinde, sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Ege Bölgesi

Havanın, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilen Ege Bölgesi'nin zaman zaman iç kesimlerinin çok bulutlu olacağı, öğle saatlerinin ardından Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Yarın hava durumu nasıl olacak

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz'de havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edilmektedir.

İç Anadolu Bölgesi

Yarın İç Anadolu havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Zamanla kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olabileceği tahmin ediliyor.

Yarın hava durumu nasıl olacak

Batı Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu bulutlu olacak Batı Karadeniz Bölgesi'nde zaman zaman çok bulutlu; öğle saatlerinden itibaren ise iç kesimlerde görülmesi üzerine sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ise bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde olmak üzere pus ve yer yer sis olayı bekleniyor.

Yarın hava durumu nasıl olacak

Doğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal