14.03.2022-14:40 (Son Güncelleme:01.07.2022-17:49)


1

Danimarkalı yıldız Victor Nelsson'un önümüzdeki sezonda takımda kalması bir hayli zor gözüküyor. Yıldız ismin yeni sezon öncesinde talipleri her geçen gün artıyor.



2

Birçok taliplisi olduğu bilenen Victor Nelsson için son olarak İtalyan devi Milan'ın nabız yokladığı öğrenildi.



3

İtalyan ekibi Milan'ın, Victor Nelsson transferine çok büyük önem verdiği ve futbolcuyu daha yakından izlemek için Galatasaray'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Barcelona maçını izlemeye gelecekleri öğrenildi.



4

Futbolcunun da kendisine olan ilgiden haberdar olduğu ve bu anlamda Katalanlara karşı daha motive bir şekilde sahaya çıkacağı aktarılmakta.



5

23 yaşındaki Danimarkalı yıldız kariyerine, ülkesi Danimarka'nın FCN Altyapısında başladı. Ardından Nordsjaelland takımına transfer oldu. Danimarka'nın Nordshaelland takımının ardından ülkenin önde gelen ekiplerinden Kopenhag'ın yolunu tuttu.



6

Kopenhag sonrasında ise yaz transfer döneminde Galatasaray'a geldi. Ana mevkisi stoper olan Danimarkalı futbolcunun yan mevkisi ise önliberodur.



7

Başarılı stoperin bu anlamda çok yönlülüğü oldukça dikkat çekmektedir. Futbolcunun transferiyle ilgili önümüzdeki zamanlarda önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu olabilmektedir. Nelsson ile Milan'ın dışında başka Avrupa'nın önemli takımlarının da ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR