14.03.2022-13:20 (Son Güncelleme:25.06.2022-11:39)


1

Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen ve büyük bir yıldız adayı olarak gösterilen Ömer Faruk Beyaz aldığı sürpriz kararla sarı lacivertlilerden ayrılarak Almanya'nın yolunu tutmuştu.



2

Sarı lacivertlilerin büyük bir beklentiye sahip olduğu Ömer Faruk Beyaz, sözleşmesini uzatmamış ve bedelsiz olarak Alman ekibi Stuttgart'a transfer olmuştu.



3

Fenerbahçe'den transfer döneminde bedelsiz ayrılarak Almanya ekibi Stuttgart'a transfer olan futbolcu yeni takımında kendini gösteremedi. Futbolcunu etkisiz performansı ise oldukça dikkat çekti.



4

Sarı lacivertlilerin altyapısında yetişen ve gelecek vadeden futbolcular arasında bulunan Ömer Faruk Beyaz yeni takımı Stuttgart'ta adeta kayıplarda. Geçen sezon Fenerbahçe ile sözleşmesi son bulan ve Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen 18 yaşındaki futbolcu, Stuttgart'ın yolunu tutmuştu.



5

Alman takımıyla 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmeye imza atan genç on numara, gösterdiği performansla takımın teknik direktörü Pellgrine Matarazzo'nun gözüne giremedi. Bundesliga'da toplamda 4 karşılaşmada 68 dakika süre alan Ömer Faruk Beyaz, takımına gol veya asist katkısında bulunamadı.



6

Alman Kupası'nda ise 1 karşılaşmada 11 dakika sahada kalan Ömer Faruk Beyaz, bu maçta da herhangi bir skor veya asist üretemedi.



7

Stuttgart formasıyla toplamda 5 karşılaşmada 79 dakika süre alan Ömer Faruk Beyaz'ın takımdaki geleceği ise belirsiz hale gelmiş durumda. Bu anlamda Ömer Faruk Beyaz'ın durumu futbolseverler tarafından büyük merak konusu haline gelmiş durumda.



8

18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe altyapısında başladığı futbol kariyerinde performansıyla takımın A seviyesine kadar yükseldi. Sonrasında ise Alman ekibi Stuttgart'ın yolunu tuttu. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde forma giydi. Şimdi ise Türkiye u21 takımının milli futbolcusudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR