Mika Can Raun kimdir, kaç yaşında? Mika Raun sevgilisi kim? Gerçek adı ne? Mika Raun instagram adresi nedir?

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videolar ile gündeme gelen Mika Can Raun, samimi tavırları ve konuşmalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. İnstagram hesabını güncel olarak kullanan Raun, youtube üzerinden program yapan Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Youtube üzerinden trendlerden günlerce düşmeyen Mika Can Raun'un videosu üzerine kim olduğu araştırılmaya başlandı. Mika Can Raun kimdir? Mika Can Raun nereli? Mika Can Raun kaç yaşında? Mika Can Raun hakkın tüm detaylar haberimizde

07.05.2022-17:59 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-17:59) Mika Can Raun kimdir, kaç yaşında? Mika Raun sevgilisi kim? Gerçek adı ne? Mika Raun instagram adresi nedir?

Yotube ve Tiktok üzerinden deli dolu videolar ile takipçileriyle buluşan Mika Can Raun, katıldığı youtube kanalında hayatını anlatmasıyla viral oldu. Alışveriş için ayda 50 bin TL ödediğini söyleyen Raun'un kazancının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Son dönemlerde geçirdiği estetik ameliyatlar sonrasında Mika Can Raun kimdir? Mika Can Raun nereli? sorularına yanıt aranmaya başlandı.

Mika Raun kimdir? Mika Can Raun gerçek adı nedir?

Sosyal medyada gündeme gelen Mika Can Raun'un gerçek adı merak edilirken tahminler arasında Mikail yer almaktadır. Kendini sır gibi saklayan Raun'un hayatına dair araştırmalar devam ediyor. Memleketi Şanlıurfa olan Raun'un babası Rum asıllı olduğu bilinmektedir. İstanbul'da hayatına devam eden Raun, küçük yaştan beri çalışma hayatında olduğunu ve kendini özgür hissettiğini belirtti.

Mika Can Raun kimdir?

2001 yılında Büyükada'da dünyaya gelen Raun, 3 kardeşli bir ailede büyüdü. Eğitim hayatına Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı bölümünde üçüncü sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir. İlkokulda şiir yazmaya başlayan Raun'un günümüzde şiirlerinin patentini aldığı da bilinmektedir.

İnstagram kullanıcı ismi 'mikaraunx' olan fenomenin yaklaşık yarım milyon takipçisi vardır. Tiktok uygulamasında ise 2 milyonu aşkın takipçiye sahiptir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal