Migros kampanyasıyla havlu kâğıt %67 indirime girdi! Daha ucuzunu bulamayanlar market kapısına dayandı

Migros’un, Migros’tan ucuzunu bul bulabilirsen kampanyası doğrultusunda kâğıt havlu %67 indirimle satışa çıkartıldı. 2 gün sürecek kampanya izdiham yarattı!

01.03.2024-10:51 - (Son Güncelleme: 01.03.2024-10:51) Migros kampanyasıyla havlu kâğıt %67 indirime girdi! Daha ucuzunu bulamayanlar market kapısına dayandı

Migros 15 Ocak 2024 tarihinden itibaren, ikişer günlük periyotlar kapsamında Migros’tan ucuzunu bul bulabilirsen kampanyasını devam ettiriyor. Bu sefer halen daha devam ettirdiği kampanya doğrultusunda vatandaşların evinden eksik etmediği kâğıt havluyu %67 indirimli satışa çıkardı. Migros mağazaları ve Migros online kanalları üzerinde geçerli olacak bu kampanya doğrultusunda, uygun fiyatlarla kâğıt havlu almak isteyenlerin başka yere bakmasına gerek yok! Üstelik Migros bu ürünü başka markette daha uygun fiyata bulan vatandaşlara Money bonus yüklemesi de yapacak… İşte bugün de dahil olmak üzere toplamda 2 gün geçerli olacak %67 indirimle satışa çıkartılan kağıt havlu ürünün detayları..

Havlu kâğıt %67 indirimle 2 gün satışta olacak

Migros marketler, Migros’tan ucuzunu bul bulabilirsen kampanyası doğrultusunda 1 Mart 2024 yani bugün itibariyle Sofia pamuk katkılı havlu 8’liyi %67 indirimle satışa çıkarttu. Hem Migros online kanalları üzerinden hem de Migros market şubelerinden indirimli şekilde satışa çıkartılan kâğıt havlu, 2 Mart 2024 tarihinde market kapanana kadar indirimli şekilde satılmaya devam edilecek. Kampanya söz konusu olmadan 179,95 TL’den satışa çıkartılan bu ürün, kampanya söz konusu olduğu noktada 59,90 TL’ye kadar düşüyor. Sizler de uygun fiyatlarla kağıt havlu alıp stoklamak istiyorsanız, Migros marketleri %67 oranındaki kampanyasından yararlanmayı unutmayın! 

Migros kağıt havlu indirimi

Kâğıt havlunun tanesi 7,48 TL’ye tekabül ediyor

Migros marketler tarafından %67 indirimle 179,91 TL’den 59,90 TL’ye düşürülen 8’li kâğıt havlunun adet fiyatı ise 7,48 TL’ye tekabül ediyor. Sizlerde kampanyadan yararlanmak istiyorsanız, 2 Mart 2024 tarihinde market kapanana kadar Money kart ya da Money bonus ile alışverişinizi gerçekleştirebilir ve kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Migros marketlerin başlatmış olduğu kampanya doğrultusunda; vatandaşların aynı ürünü 59,90 TL’den daha ucuza başka bir markette bulması, satın alması ve fişiyle migros marketlere ibraz etmesi durumunda söz konusu olan ödemenin 2 katı vatandaşların Money kartlarına yüklenecek.


Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal