Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman başlıyor? 2022 Migros 23 Nisan oyuncak indirimi tarihleri

Migros mağazaları, 23 Nisan tarihinde çocukları sevindirecek bir kampanya başlatıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle çocukların en sevdiği oyuncakları indirimli olarak sunacak olan Migros'un indirimi ne zaman başlatacağı hem aileler hem de çocuklar tarafından merak ediliyor. Peki, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman başlıyor? İşte, 2022 Migros 23 Nisan oyuncak indirimi tarihleri

15.04.2022-00:23 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-00:23) Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman başlıyor? 2022 Migros 23 Nisan oyuncak indirimi tarihleri
Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinin balında gelen Migros, tüm mağazalarında 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, çocukların en çok ilgi duyduğu oyuncaklarda indirim kampanyası başlatacağını duyurdu. Bu haberi duyan çocuklar ve aileler indirim kampanyasının başlama tarihini merakla beklemeye başladı.


Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman başlıyor?

Migros Grubu tarafından yapılan açıklamada tüm Migros, Tansaş, 5M Migros ve Macrocenter mağazalarında 19 Nisan ile 23 Nisan tarihleri çocuklar için oyuncak, kırtasiye ve çocuk kitaplarında bir indirim kampanyası başlatılacağı ve bu indirim kampanyası kapsamında ise fiyatların yarı yarıya ineceği bildirildi.


Açıklamada isteyen müşterilerin indirimli olarak satın aldıkları tüm ürünleri TEGV aracılığı ile tanımadıkları ve ulaşamadıkları çocuklara hediye olarak gönderebilecekleri belirtildi.

Müşterilerin mağazalarda yer alan TEGV kutuları içine bıraktıkları oyuncak, kırtasiye malzemeleri ve kitapların kampanya bittikten sonra Türkiye'nin farklı illerinde faaliyet gösteren TEGV etkinlik noktalarındaki çocuklara ulaştırılacağının bildirildiği açıklamada Migros Grubu olarak söz konusu kampanya ile tüm çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşayacakları da aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal