Migren Ağrılarını Kesen Mucize!

Ekinezya çay olarak tüketildiğinde birçok insanın muzdarip olduğu migren ağrılarını kesmeye yarıyor. İnsan sağlığına pek çok faydası bulunan ekinezya çayı hakkında merak edilenleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar...

04.02.2020-15:15 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-14:56) Migren Ağrılarını Kesen Mucize!

Papatyagillerden gelen Latince adıyla Asteraceae yani ekinezya sahip olduğu özelliklerle insan sağlığına iyi gelen bir bitkidir. Doğal bir ağrı kesici olması migren ağrıları çeken insanlar için kurtarıcı bir çay olmasını sağlıyor. Ekinezya çayının faydaları bununla sınırlı değil. İşte ekinezyanın bilmediğiniz faydaları!

KAN ŞEKERİ DÜZENLER

Ekinezya çayı, kan şekeri seviyesinin kontrol edilmesini sağlar. Antioksidan özellikleri sayesinde diyabetiklerde ani sıçramaları, hipoglisemik hastalarda ise düşmesini önler. Ayrıca, hipertansiyonun önlenmesine yardımcı olur.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR

Antiviral ve antimikrobiyal etkisi, ekinezyanın bağışıklık sistemini güçlendirmesine olanak sağlıyor. Böylece soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi hastalıkların önüne geçiyor.

HÜCRELERE İYİ GELİR

Ekinezya tüketmek vücudunuzdaki koruyucu hücrelerin sağlığını arttırır. Ekinezyadaki bileşiklerin çoğu bağışıklık hücrelerini destekler ve sağlıklı hücrelerin büyümesini yardımcı olur.

DOĞAL AĞRI KESİCİ

Ekinezya, ağrı kesici özelliği ile migren atakları ve şiddetli baş ağrılarını gidermede birebir bir çaydır.

CİLT SORUNLARINI GEÇİRİR

Ekinezya, güneş yanığı, sedef hastalığı ve egzama gibi şikâyetleri olan hastalara önerilmektedir. Etkilenen bölgeye uygulandığında, iyileşme oldukça hızlı bir şekilde görülebilir. Tahriş ve iltihabı iyileştirmenin yanı sıra, antibakteriyel ve antiviral güçleri sayesinde, açık yaraların enfekte olmasını da önler.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal