Midistanbul'dan basın açıklaması

Midistanbul Projesinin Sahibi Olan İstanbul Termal A.Ş yetkilisi Salih Yılmaz, Midwood yetkililerinin Midistanbul hakkında yaptığı açıklamalarla ilgili bir basın bülteni yayınlayarak Midwood yetkililerinin kamuoyuna yanıltıcı bilgi verdiğini duyurdu.

20.05.2022-16:22 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-11:46) Midistanbul'dan basın açıklaması

BASIN AÇIKLAMASI


İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Dr. Hasan Akgün Caddesi adresinde bulunan mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi’ne ait arsa üzerinde yap-işlet-devret yöntemi ile yapımı devam eden İstanbul Midwood Film Stüdyoları Eğitim Turizm Tic. Aş. ile ilgili özellikle Midtoken isimli sanal yatırım arzından kaynaklı çeşitli yazılı ve basılı medya araçları ile sosyal medya platformlarına yansıyan içeriklerden dolayı kamuoyunun ve ilgililerin bilgilendirilmesi ihtiyacı hasıl olmuştur.

Şirketimiz İstanbul Termal Tatil Tesisleri A.Ş., bahsi geçen kompleks dahilinde bulunan Midİstanbul konaklama (termal otel işletmeciliği) kısmını ihale sözleşmesi kapsamına uygun olarak yapım ve işletme hakkını üstlenmiş olup, bu kısım inşaatın tamamı firmamızca yapılmış ve yapımı devam etmektedir. Her ne kadar bahsi geçen konaklama tesisi anılan film kompleksi sahası içinde görünmekte ise de şirketimiz ile İstanbul Midwood Film Stüdyoları Eğitim Turizm Tic. Aş. arasında hukuki ve fiili mülkiyet tesis edici ya da ortaklık biçiminde herhangi bir ilişki bulunmadığı gibi adı geçen Midİstanbul Termal Konaklama alanının şirketimize ait olduğu ve bu alanın İstanbul Midwood Film Stüdyoları Eğitim Turizm Tic. Aş. ile bir ilgisinin bulunmadığı, dolayısıyla piyasaya arzı gerçekleşen Midtoken işlemi İstanbul Midwood Film Stüdyoları Eğitim Turizm Tic. A.Ş’ye ait olduğundan şirketimiz ile bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Kamuoyu ve ilgililerine saygı ile duyurulur.

İstanbul Termal Tatil Tesisleri A.Ş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal