İstanbul’un merkezinde dev sağlık ve turizm yatırımı!

Ağustos ayında Büyükçekmece’de faaliyete geçecek olan Midİstanbul, taşıdığı özelliklerle birçok ilki içerisinde barındıyor olacak. Midistanbul, Türkiye’nin sağlık ve turizm alanındaki yatırımları arasında öncü yatırımlarından biri olacağa benziyor.

19.05.2022-15:36 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-14:09) İstanbul’un merkezinde dev sağlık ve turizm yatırımı!

Büyükçekmece’de inşa edilen ve Ağustos ayında faaliyete geçecek olan Midistanbul, özellikleri itibariyle hem yatırımcıları hem de buradan faydalanacak olan üyeleri oldukça heyecanlandırıyor. Birçok ilki içinde barındıracak olan tesisin Proje koordinatörleri Başak Özkan ve Serkan Özkan basın mensuplarına bir takım açıklamalar yaptı;

Tesis birçok ilki içerisinde barındırıyor

 'Midistanbul, sadece üyelerin kullanabileceği Premium düzeyde hizmet veren sağlıklı bir yaşan klübü olarak hizmet vermeye hazırlanıyor' diyerek sözlerine başlayan proje koordinatörü Başak Özkan projeyle ilgili bazı önemli bilgileri akardı; 20 bin villalık yatay mimimarinin hakim olduğu bir bölgede inşa edilen tesis Büyükçekmece gölüne komşu durumda. 30 bin m2’lik bir alana kurulan tesiste üyelerin kullanabileceği 252 daire bulunuyor. 


İstanbul'un göbeğinde keşmekeşten uzak doğanın içerisinde

Yatay mimarinin hakim olduğu, Büyükçekmece gölünün hemen yanı başında inşa edilen proje İstanbul’un önemli lokasyonlarına çok yakın olmasına rağmen keşmekeşten uzak sakin bir dinlence alanı sunuyor.  Proje yeni havalimanına 30 dakika, CNR fuar merkezine 20 dakika, Tüyap fuar merkezine 15 dakika, sahile 10 dakika mesafede. 

Proje koordinatörü Serkan Özkan “şehrin keşmekeşinden yorulmuş, günün yorgunluğunu atmak isteyen bir iş insanıysanız yönünüzü değiştirip Midistanbul’a kısa bir süreliğine uğramanız yetecek, 4 adet olimpik yüzme havuzu olan tesisimizde, fizik tedavi merkezi, mini golf sahası, binicilik okulu gibi dinlendirici aktivitelere katılmak mümkün. Burada dilerseler kadınlar sadece onlara ayrılan alanlarda havuza girme şansına da sahip olacaklar. Ayrıca organik tarımla elde edilmiş ürünleri kullanan bir mutfak ve dünya mutfağına hakim şefler size hizmet veriyor olacak.” diyerek sözlerine devam etti;

Yoga'dan spa'ya ruha da bede de iyi gelen harika aktiviteler  burada sizi bekliyor olacak

1600 m2’lik fitness alanına sahip tesiste adeta yok yok; 10 bin m2’lik bir alana kurulmuş olan SPA merkezinde, tuz odasından, saunaya, özel termal havuzlardan, masaj alanlarına kadar iyi bir şekilde dinlenmek için her şey bulunuyor. Başak Özkan “Özellikle İstanbul’da yaşıyorsanız burası sizin için harika bir lokasyon olacak, kar yağdığında istanbul’un göbeğinde üstü açık bir termal havuza girdiğinizi düşünün.  Burası İstanbul’un içerisinde sürekli tatilde hissedebileceğiniz harika bir merkez.“ 

Yabancı yatırımcının gözü bu projenin üzerinde

Projeye birçok yabancı yatırımcı da ilgi gösteriyor. Lokasyonu itibariyle kongre ve iş turizminin de önemli merkezlerinden biri haline gelecek olan tesis içerisinde barındırdığı tesislerle ve termal suyu ile avantajlı bir konuma sahip.


Termal su kalitesi dünyada zirvede

Proje koordinatörü Serkan Özkan “bağımsız kuruluşlara yaptırılan testlerin sonucunda anlıyoruz ki buradaki termal su kalitesi dünyada ilk sıralarda yer alacak kalitede, üyeler bu tesiste sadece günün yorgunluğunu atmayacak aynı zamanda şifalanmış da olacak.” diyerek tesisin bir başka özelliğine dikkat çekti.

Güzellik merkezi ile üyeler hem dinlenecek hem de güzelleşecek

Üyeler tesiste sadece dinlenmeyecek aynı zamanda içerisinde bulunan güzellik merkezinde cerrahi müdahale gerektirmeyen bir çok estetik operasyoununu  yaptırabilecek. Başak Özkan bu özelliği şu sözlerle duyurdu “Çocuğunuz, onlar için özel planlanmış oyun alanlarında kulüplerde eğlenip öğrenirken siz güzellik merkezinde olabilirsiniz. Bir diğer tarafta ise iş insanlarının bir araya geldiği yemekler ve programlar devam ediyor olacak. Şöyle hayal edin aynı zamanda burası harika bir tatil merkezi. Dinlenin, şifalanın, güzelleşin ve ailenizle harika bir vakit geçirin. Bunların hepsine bir üyelik satın alarak avantajlı bir şekilde sahip olacaksınız.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal