03.02.2022-16:49 (Son Güncelleme:21.07.2022-11:00)


1

Gündeme oturdu!

Gündeme oturdu!

Michael Frey Belçika ekibi Antwerp takımında sergilediği performansla futbol dünyasının oldukça dikkatini çekti. Oyuncu attığı gollerle büyük yankı uyanıdırdı.



2

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

Michael Frey, 19 Temmuz 1994 tarihinde İsviçre'nin Münsingen kentinde doğdu. Futbola ilk olarak İsviçre'nin Thun takımında başladı. Ardından Young Boys takımının yolunu tuttu. Young Boys sonrası Fransız ekibi Lille'e transfer oldu. Lille'den sonra Zürich takımına transfer oldu. Zürich sonrasında ise 2018 yılında Fenerbahçe'ye geldi. Fenerbahçe'den, Nürnberg ve Belçika'nın Beveren takımlarına gitti. Son olarak ise Fenerbahçe'den, Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer oldu.



3

Hangi takımda oynuyor?

Hangi takımda oynuyor?

İsviçreli futbolcu şimdilerde Belçika'nın Royal Antwerp takımının formasını giymektedir. Futbolcu Belçika ekibinde attığı gollerle gerek Belçika'da gerek Avrupa'da büyük ses getirmiştir.



4

Hangi takımlarda oynadı?

Hangi takımlarda oynadı?

Futbolcu kariyerinde; Thun, Young Boys, Lille, Luzern, Young Boys, Fenerbahçe, Zürich, Nürnberg, Beveren formalarını giymiştir. Son olarak ise Antwerp formasını giymektedir.



5

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Futbolcu ana mevkisi olan santrafor dışında forvet arkası ve sol kanat olarak görev alabilmektedir.



6

Nerelidir?

Nerelidir?

Michael Frey İsviçrelidir.



7

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Futbolcu 19 Temmuz 1994 doğumludur. Yani 27 yaşındadır.



8

Kariyerinde kaç golü var?

Kariyerinde kaç golü var?

Frey kariyeri boyunca çıktığı 377 karşılaşmada 136 gol attı ve 44 kez asist yaptı. Futbolcu oynadığı futbolla son dönemlerde dikkat çeken isimlerden birisi olmuştur.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR