MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Nevruz Türk'ün Bayramıdır

Tokat'ta vatandaşlara hitap eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Nevruz Türk'ün bayramıdır. Nevruz kucaklaşma fırsatıdır. Türk milletini buluşturan bir bayramdır." diye konuştu.

21.03.2019-18:42 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-18:45) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Nevruz Türk'ün Bayramıdır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında Tokat'ta vatandaşlara hitap etti.

BİR OLALIM, GÜÇLÜ OLALIM

Yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı'na vurgu yaparak birlik mesajı veren Bahçeli, "Cumhur ittifakı'nın başarısı için mücadele ediyoruz. Gönül kırmak değil, gönüller yapmak maksadımız, ayırmak değil, birleştirmektir muradımız. Ayrılıkta gelecek yoktur, bölünmede huzur yoktur, bir olalım, güçlü olalım." diye konuştu.

NEVRUZ TÜRK'ÜN BAYRAMIDIR

Nevruz'un Türk bayramı olduğunun altını çizen Devlet Bahçeli, "Nevruz Türk'ün bayramıdır. Nevruz kucaklaşma fırsatıdır. Türk milletini buluşturan bir bayramdır. Nevruz yalnızca yeni bir mevsim döngüsünün başlangıcı değildir, Türk milleti için atılımın müjdesidir." ifadelerini kullandı.

BEKA YOKSA GELECEĞİMİZ YOKTUR

Beka meselesinin önemine de değinen MHP Lideri, "Milli beka şaka değildir, oyuncak değildir, varoluşumuzun kaynağıdır, Bekamız yoksa vatanımız, geleceğimiz yoktur." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal