İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Terör Örgütü Açıklaması: Kafalarını Bile Çıkartamayacaklar

Süleyman Soylu, teröristlerin artık kafalarını bile çıkartamayacaklarını belirtti. Yeni İHA'lara takılacak bir aparat sayesinde teröristlerin en ufak hareketinin gözlemleneceğini söyledi.

21.03.2019-17:36 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-17:26) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Terör Örgütü Açıklaması: Kafalarını Bile Çıkartamayacaklar

Bakan Soylu, 31 Mart yerel seçimleri doğrultusunda geldiği Denizli'nin Çivril ilçesinde halka seslendi. Konuşmasında seçimlerde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek çağrısı yapan Bakan Soylu, buna ilave olarak Adana'da HDP İl binasına yönelik gerçekleştirilen operasyonun detayları hususunda açıklamalar yaptı.

CUMHURBAŞKANIMIZ TOPU 90'A ATACAK

Bakan Soylu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan futbolu biliyor değil mi? Biliyor. Cumhurbaşkanı'nın eline şu topu bir verinde şu zillet ittifakının başındaki Kılıçdaroğlu'nun bir doksanına bir de çatalına yollasın. 

Dün bir operasyon yaptık. HDP Adana İl Binasına girdik, uzun zamandır takip ettiğimiz bir iş ve çok önemli verilere elde ettik. HDP binasında bundan 3 yıl önce mahkeme kurmuşlar. Çek senetçilik yapıyorlar.

Mansur Yavaş'ın karıştığı çek senet işlerini kasteden Soylu, PKK'nın da bu işlerle uğraştığını ve bunların birbirinden farkı yok'' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal