MHK'nın aldığı karar sonrası Süper Lig'deki bazı hakemler TFF'ye sezon sonuna kadar görev almak istemediklerini bildirdi!

Merkez Hakem Kurulu'nun aldığı tarihi kararın yankıları sürüyor. Merkez Hakem Kurulu'nun bir anda 13 Süper Lig hakemini görevden almasının ardından, sezon sonuna kadar görev almak istemeyen hakemler de ortaya çıktı.

17.03.2022-12:44 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-12:56)

Merkez Hakem Kurulu'nun aldığı karar gündeme bomba gibi düşmüştü. Merkez Hakem Kurulu aldığı karar doğrultusunda, Süper Lig'de aralarında çok kritik isimlerinde olduğu hakemlerin görevlerini sonlandırma kararı almıştı. Alınan bu karar gündeme oturmuştu. Alınan bu karar sonrasında Süper Lig'de görevine son verilmeyen bazı isimlerden de yoğun tepkiler gelmekte. Aktarılan bilgilere göre Süper Lig'de görev almak istemeyen hakem ve gözlemciler ise gün yüzüne çıktı.

Süper Lig'de görev almak istemeyen hakemler

Süper Lig Hakemi

 Mete Kalkavan

Süper Lig Yardımcı Hakemleri

Tarık Ongun

Bahattin Duran

Alparslan Dedeş

Erdem Bayık

İsmail Şencan

Süper Lig Gözlemcileri

Hamza Işın

Tolga Özkalfa

Hüseyin Sabancı

1. Lig Gözlemcisi

Dilan Deniz Gökçek

Mete Kalkavan MHK'ya görev almak istemediğini aktardı.

Hakemlerin tepkisi büyük yankı uyandırdı

Merkez Hakem Kurulu'nun kararı sonrasından Süper Lig'de gelişmeler devam etmekte. Son olarak başta Mete Kalkavan olmak üzere diğer hakemlerin de Süper Lig'de görev almak istememesi gündeme bomba gibi düşmüş oldu. Hakemlerin sezon sonuna kadar görev almak istemesi gerek Türk futbolunda gerek Türk kamuoyunda büyük yankı uyandırmış durumda. Bu anlamda MHK'nın aldığı karar sonrası yaşanacak yeni gelişmeler merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal