MHK Galatasaray Kasımpaşa U16 maçına hakem ataması yapmayı unuttu!

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Galatasaray ve Kasımpaşa U16 takımlarının oynayacağı karşılaşmaya hakem ataması yapmayı unuttu. Yaşanan bu gelişme büyük yankı uyandırdı.

09.03.2022-13:54 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-14:05) MHK Galatasaray Kasımpaşa U16 maçına hakem ataması yapmayı unuttu!

Son olarak Türkiye Süper Lig'de görev alan hakemlerle ilgili verdiği kararlarla büyük yankı uyandıran MHK'dan çok kritik bir davranış geldi. MHK'nın son yaptığı Türk futbolunda büyük yankı uyandırdı. Yaşanan olayda Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki U16 Elit Lig karşılaşmasına hakem ataması yapmayı unuttu. 

Ortaya çıkan gerçek gündem oldu

9 Mart Çarşamba saat 12.00'de başlaması planlanan maça hakemler gelmedi. Ortaya çıkan durum hayretle karşılanırken kısa süre içerisinde maça hakem atanmadığı anlaşıldı. TFF'ye bu durumla alakalı olarak haber verildi. TFF ise maçın 13.00'e alındığını kulübe ileterek acil olarak karşılaşmaya hakem atandı. 

MHK u16 maçına hakem atamayı unuttu.

Son gelişmeler dikkatleri üzerine çekti

MHK'nın son zamanlarda yaptığı davranışlar oldukça gündemi meşgul ediyor. MHK'nın pek çok hakemi Süper Lig'de görevden almasının ardından Galatasaray ile Kasımpaşa U16 Elit ligine hakem atamaması büyük tepkilere neden oldu. MHK'nın ilerleyen zamanlarda nasıl hareket edeceği ise gündemde olan diğer konular arasında yer alıyor. Ayrıca görevden alınan hakemlerin gerekçesi de taraftarlar tarafından çok merak edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal