Mevsimi olmasına rağmen el yakıyor: Yaz meyve ve sebze fiyatları ne kadar?

Evlerine mevye ve sebze alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar torbalarını alarak pazarlara gitti. Pazardaki fiyatları görenler ise fiyatların pahalı olmasından şikayetçi oldu. Peki Yaz meyve ve sebze fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

08.08.2022-10:41 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-10:41)

Enflasyon sebebiyle geçinmekte güçlük çeken vatandaşlar, günlük meyve ve sebze ihtiyaçlarını karşılamak için semt pazarlarında alışveriş yapmaya gitti. Pek çok maliyetin artması sebebiyle zamlanan mevye ve sebze fiyatlarını gören vatandaşlar, fiyatların çok pahalı olmasından şikayetçi oldu. Hatta mevsimi olmasına rağmen yaz mevye ve sebzeleri ile oldukça yüksek fiyatlardan satılıyor. 

Yaz meyve ve sebze fiyatları ne kadar?

Pazarlarda meyve ve sebze fiyatlarının yüksekliği vatandaşın canını sıkmaya devam ediyor. Yaz sebzeleri, rengârenk meyveler tezgahları süslüyor. Peki ya fiyatları? Salatalık 12, domates 15, kıl biber 25, kabak 12, patlıcan 15, barbunya 25, fasulye 30 liradan satışa sunulurken, meyve fiyatları da aynı şekilde vatandaşın cebini yakıyor.

meyve sebze fiyatları ne kadar

Yaz mevsiminin en sevilen meyvelerinden Yazın en sevilen meyvelerinden karpuzun kilosu 8 TL’den alıcı bulurken, kavunun kilosu 15 TL, üzüm ve şeftalinin kilo 10 TL, armudun kilosu ise 20 TL’den satılıyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal