MEVR coin nedir? MEVR coin projesi ve yol haritası

Oyun ve NFT amacıyla oluşturulan MEVR coin’in projesi ve sahip olduğu yol haritası oldukça merak ediliyor. Peki MEVR coin nedir? MEVR coin hakkında merak edilenler haberimizde...

21.04.2022-10:02 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-10:02) MEVR coin nedir? MEVR coin projesi ve yol haritası

Son aylarda kripto para piyasasını derinden etkileyen Metaverse dünyasının yeni para birimlerinden MEVR coin özellikle oyun ve NFT alanlarına yatırım yapmak isteyen kripto para kullanıcılarının dikkatini çekmiş durumda. Fiyat grafiği anlamında sürekli olarak yukarı doğru bir gidişat gösteren MEVR coin’in nasıl bir projeye sahip olduğu ve yol haritasının neler olduğunu öğrenmek isteyen yatırımcılar birim hakkında arama motorları üzerinden araştırma yapmayı sürdürüyor.

MEVR coin nedir?

Seviyeli olarak mobil oyun ve NFT projesi geliştirmeye yarayan MEVR coin, kullanıcıların yapacakları projelere erkenden erişebilmelerini ve projelerinden kazançlı çıkmalarını sağlayacak bir para birimidir. Metaverse dünyasında adını yeni duyuran MEVR coin’in özellikleri ise şu şekildedir:

MEVR co

- Oyun ve NFT projelerinin geliştirilmesine yardımcı olmak ve bu projelere erkenden erişim hakkı sağlamak

- Metaverse VR projesinin yerel belirteci olmak

- Metaverse deneyimine sahip yeni bir oyunun geliştirilmesine yardımcı olmak

- Projelere erken erişimin haricinde özel yetenekler ve güçlü yönler kazanmak

MEVR coin’in piyasadaki toplam arzı 100 milyon adettir. Yaklaşık olarak yarısı azalan bu arz sayesinde MEVR coin’in değeri gün geçtikçe artmaktadır. Binance Smart Chain ağını kullanarak işlem yapan MEVR coin’in sahiplerine yüzde 3 likidite ücreti, yüzde 5 pazarlama ücreti ve yüzde 2 yansıma ücreti verilmektedir.

Metaverse dünyasına sağlayacağı katkılar sebebiyle MEVR coin’in değerinin yükselişine devam edeceği tahmin ediliyor. İlk iki aşaması tamamlanan birimi yaratan ekip projenin sonraki aşamalarında mobil oyun videosu, çeşitli ortaklıklar kurma, ek borsalarda listeleme, marka gelişmeleri, yeni bir metaverse ekosistemi olurmak ve daha nicesinin projeye dahil edileceği ifade etti.

Pancakeswap ve Hotbit borsalarında satışta olan MEVR coin’i satın almak isteyenlerin ilk olarak kimlik kaydı yapması gerekiyor. Sonrasında Pancakeswap borsası için WBNB, Hotbit borsası için ise USDT kullanılması şart.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal