Metin Tekin ve Önder Özen hangi kanala geçti, NTV'den neden ayrıldı? Metin Tekin nerede, hangi platforma geçti?

Futbol tutkunlarının futbol yorumlarına olan düşkünlüğü aşikar. Sevilen futbol yorumcularından Metin Tekin ve Önder Özer NTV kanalında futbol yorumluyorlardı. Peki yeni sezonda NTV'de olacaklar mı? Başka bir kanala mı geçtiler? İşte detaylar...

17.06.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-14:26) Metin Tekin ve Önder Özen hangi kanala geçti, NTV'den neden ayrıldı? Metin Tekin nerede, hangi platforma geçti?

Metin Tekin ve Önder Özen futbol yorumcusu olarak beğenilen isimler arasındaydı. Maçlardan sonra futbol severler yorumları onların ağzından duymaktan keyif alıyorlar. Peki yeni sezonda Metin Tekin ve Önder Özen hangi kanalda olacak? Detaylar haberimizde!

Metin Tekin ve Önder Özen NTV'de yok mu, neden yok?

Metin Tekin ve Önder Özen geçtiğimiz sezon NTV ekranlarında futbol yorumluyorlardı. İkili futbol severler tarafından oldukça beğeniliyordu. Süperlig maçlarını güzel bir şekilde yorumlamışlardı.

Yeni sezon da artık NTV ekranlarında olmayacaklar. Fakat ikili ayrılmadı. Birlikte Youtube ' da iş yapacaklar. Youtube'nin Vole kanalına transfer oldular. Bu haberden sonra Metin Tekin ve Önder Özen sevdiklerinden tebrik mesajları yağdı.

Hangi plartforma geçti?

İkili Youtube'da Vole kanalına geçiş yaptılar. Artık futbol yorumlarını Vole kanalından futbol severlerle paylaşacaklar.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal