Galatasaray'dan ayrılması söz konusu olan Teknik Direktör Domenec Torrent, Dursun Özbek yönetiminden haber bekliyor!

Galatasaray'da kısa süre evvel göreve Dursun Özbek yönetimi gelmişti. Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından gözleş yeni gelecek teknik adama çevrilmişti. Bu arada gelecek sezon takımda düşünülmeyen Teknik Direktör Domenec Torrent'in Habertürk TV'ye yaptığı son açıklamalar oldukça ilgi uyandırdı.

17.06.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-14:07)

Sarı kırmızılılar geçen sezon tarihi bir başarısızlık yakaladı. Galatasaray Süper Lig'i alt sıralarda tamamlarken ortaya çıkan başarısızlık sonrası yeni bir yapılanmaya gidilmesi hedeflenmekte. Camiada Dursun Özbek'in başkan seçilmesi sonrası pek çok değişiklik yapılması konuşulan takımda teknik direktör Domenec Torrent ile yola devam edilmek planlar içerisinde yer alıyor. Sarı kırmızılılarda düşünülmeyen teknik direktör Domenec Torrent ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Son olarak ülkesi İspanya'ya tatile giden teknik adamın Habertürk TV'ye yaptığı açıklamalar oldukça büyük yankı uyandırdı.

Açıklamaları gündem oldu

Sarı kırmızılılarda teknik direktörlük konusunda belirsizlik devam etmekte. Galatasaray'da 1 yıl sözleşmesi olan Domene Torrent ise yeni yönetimden haber beklemekte. Habertürk'ten Ayhan Şensoy'a konuşan İspanyol teknik direktör, 'Yeni yönetimden kimse beni aramadı. Ben göreve devam edecek gibi çalışmalarımı sürdürüyorum. Umarım kısa sürede yeni yöneticilerle konuşma şansım olur' ifadelerine yer verdi. İspanyol hoca tatil için dün ülkesine gitti. Önümüzdeki hafta ise İstanbul'a döneceğini aktardı.


Hoca arayışları devam ediyor

Sarı kırmızılılarda bir yandan da yeni hoca arayışı devam etmekte. Takımda son olarak gündeme gelen isim ise Alman teknik direktör Marco Rose oldu. Ünlü hocayla temaslar yoğunlaşmış durumda. Bu anlamda takımda yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu. Galatasaray'da yeni gelecek teknik adam gerek sarı kırmızılı taraftarlar gerek Türk futbolu tarafından büyük merak konusu haline gelmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal