26.12.2023-15:01 (Son Güncelleme:26.12.2023-15:51)


1

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu, yıllar sonra magazin gündemine adeta bomba gibi düşmüştü. Babasına her sözünde sitem eden ve suçlamalarda bulunan ikizlerden Duygu Nebioğlu yeni açıklamalarda bulundu.



2

Son dönemlerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızlarının ortaya çıkışı magazin gündemini adeta sallamıştı.



3

35 yıl boyunca kızlarını ikiz kızlarını saklayan ve babalık görevini yerine getirmeyen Akpınar'ın kızlarının henüz iki aylıkken Antalya'daki bir köyde bakıcı kadına bırakıldığı, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alındığı duyulmuştu.



4

Babasına dava açarak gerçekleri ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz aylarda DNA testi ve mahkeme kararıyla 82 yaşındaki Akpınar'ın öz kızı olduğunu kanıtladı. Akpınar hakkında sustuklarını yıllar sonra bir bir ortaya döken Duygu Nebioğlu, verdiği röportajda şu sözleri kaydetmişti:



5

"Benim adim Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm. Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım.



6

Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım"



7

Sosyal medya hesabından konuya dair sık sık paylaşımda bulunan Nebioğlu, son olarak dikkat çeken ifadeler kaydetti. Her şeyi zamana bıraktığına işaret eden Nebioğlu, şu sözleri kaydetti: "Bizler umutları kırılmış, umutsuz kalmayan çocuklarız. Benimle paylaştıklarınız bana anlattıklarınız sırrımdır. Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız. Sabır..."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr