Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun annesi bakın kim çıktı: Meğer oda ünlüymüş

Annesini aramak için Müge Anlı'nın programına katılan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesininde oyuncu olduğunu söyledi. Peki Duygu Nebioğlu'nun annesi kim? İşte detaylar...

17.04.2024-10:48 - (Son Güncelleme: 17.04.2024-11:00) Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun annesi bakın kim çıktı: Meğer oda ünlüymüş

Geçtiğimiz aylarda Yeşilçam’ın usta ismi Metin Akpınar’ın evlilik dışı kızı Duygu Nebioğlu ortaya çıkmış ve babasına açtığı davayı kazanmıştı. Annesini aramak için Müge Anlı’nın programına katılan Duygu Nebioğlu anlattıkları ile ağızları açık bıraktı.

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun annesi kim?

Müge Anlı’nın programında hayat hikayelerini anlatan Nebioğlu, 4 kız kardeş olduklarını belirtti. Çocuk esirgeme yurduna verildiklerini ve 18 yaşına geldiklerinde ailesini araştırmak için yola çıktığını belirten Nebioğlu, babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendiği süreci anlattı. 

Duygu Nebioğlu Suphiye Orancı kimdir?

“Annem İbrahim Tatlıses filminde oynadı”

Duygu Nebioğlu annesi Suphi Orancı’nın o dönemlerde anneannesi zoru ile oyunculuk ve modellik ajansına kaydedilmiş olduğunu, İbrahim Tatlıses’in filminde ise yardımcı oyuncu olarak kamera karşısına geçtiğini dile getirdi. 

"Babam Metin Akpınar ile görüşürsek seninle konuşmam"

Öz annesi Suphiye Onar'ın kendisinin Metin Akpınar ile görüşmesini istemediğini ifade eden Nebioğlu, "Annem ortadan kaybolmadan önce, babamla görüşmemi istemiyordu. Hatta 'babanla görüşürsen seninle konuşmam' demişti bana, ama ben babamı tanımak istemiştim. Beni seveceğini düşünmüştüm ancak öyle olmadı. Annemde izini kaybettirdi" dedi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal