Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu annesini Müge Anlı’da arıyor: Ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti!

Duygu Nebioğlu babası olduğu iddia ettiği Metin Akpınar'a açtığı davayı kazandı. Evlilik dışı birliktelikten dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programında anlattıkları ile ağızları açık bıraktı.

17.04.2024-10:43 - (Son Güncelleme: 17.04.2024-11:34) Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu annesini Müge Anlı’da arıyor: Ablasının babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmişti!

Geçtiğimiz yıl ünlü Yeşilçam sanatçısı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden olan ikiz kızları ortaya çıkmış, tüm Türkiye aylarca bu olayı konuşmuştu. İkizlerden biri olan Duygu Nebioğlu açtığı davalar ve yaptığı açıklamalar ile babası Metin Akpınar için verdiği babalık mücadelesini sürdürürken, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile duyurduğu yeni bir itiraf herkesi şoke etmişti. Annesi Suphiye Orancı'nın evlilik dışı ilişkilerinden olan 4 çocuğu olduğunu söyleyen Nbioğlu, ablasının babasının da ünlü bir medya ismi olduğunu duyurmuştu. Geçtiğimiz gün o kişinin Uğur Dündar olduğu ortaya çıkmış ve Uğur Dündar iddiaları jet yanıtla reddetmişti.

Duygu Nebioğlu Müge Anlı'da 

Duygu Nebioğlu bugün geçtiğimiz günlerde duyurduğu gibi Müge Anlı'ya başvurdu. Programa katılan Nebioğlu annesi Suphiye Orancı'yı bulmayı istiyor.

Duygu Nebioğlu Müge Anlı

"Babam şöhretine zarar gelmesin diye beni sakladı"

Babası Metin Akpınar'ın DNA testi sonrası kendilerini kabul ettiğini ancak basında görüldüğü gibi her şeyin tozpembe olmadığını dile getiren Duygu Nebioğlu, "Sosyal medyada beni linçliyorlar. Para için yaptığımı söylüyorlar. İşin aslı öyle değil. Ben babamın Metin Akpınar olduğunu öğrendikten sonra onunla baba kız ilişkisi kurmak için çok uğraştım. Ancak babam Metin Akpınar, şöhretine zarar gelmesin diye bizi sakladı. Artık bu süreç canıma tak edince babalık davası açtım." dedi. 

"Annem bizi bırakmak istemedi"

Annesi Suphiye Onar hakkında bildiklerini aktaran Duygu Nebioğlu, "Annem, anneannemin hırslarına kurban gitmiş mağdur bir kadın. Anneannemin baskısı ile modellik ajanslarına yazdırılmış, zorla setlere gönderilmiş, ilgilenilmemiş bir kadın. Biz dünyaya geldikten sonra da bizi yurda bırakması için anneme baskı yapmış. Annem bizi zorla yurda bırakırken verdiği mektupta bunları açık açık yazmış." dedi. 





Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal