07.12.2023-11:31 (Son Güncelleme:07.12.2023-11:31)


1

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'ın ikiz kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'ın 35 yaşındaki ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, açtığı babalık davasını kazanarak gündeme bomba gibi düşmüştü.



2

Katarsis X-TRA ‘a konuk olan Duygu Nebioğlu çocukluğu ve zorlu büyüme sürecini Gökhan Çınar'a anlattı.



3

Duygu Nebioğlu konuşmasında babasıyla bir diyaloğu olmadığını ifade etti ve "Beni henüz kimse aramadı hâlâ, sadece takip ediyorlar. Arayacağını da sanmıyorum umarım arar" sözleriyle şok etti.



4

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu "Dışarıdan bir dış ses diyeyim ben rahatsız etti. Eşinden dolayı benimle gizli gizli görüştüğü dönemler vardı, öğrendiğim kadarıyla da evinden dışarı çıkmıyor şu aralar umarım arar" yorumlarını yaptı.



5

Duygu Nebioğlu annesinin bu olayın basına yansıdığında Almanya'da sinir krizi geçirdiği ifade ederek "Çok korkuyordu. O dönem tek gecelik bir ilişki olduğunu sanmıyorum annem bizi doğurduğu zaman 24 yaşındaydı. Ben annemin 4. çocuğuyum" ifadelerinde bulundu.



6

Annesiyle ilgili detaylara yer veren genç kadın "Dedem çok yakışıklı bir adam, annesi dedemi defalarca kez aldatıyor, Sofi'nin göz önünde annesi cinsel ilişkiye giriyor ve söylemeyeceksin babana diyerekten büyüyen bir kız çocuğu... Anneanne tarafından sürekli ünlü olsun diye ajanslara götürülüyor, ünlülerle zorla tanıştırılmaya götürülüyor. Feriha Orancı, anneannem... Kadın kumarbaz, dedeyi aldatan bir figür. Annem böyle büyüyor..." sözlerini kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr